Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 660 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 6+1 félszoba
Telek terület 1014 m²
Parkolás van teremgarázs
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: átlagos
belül: jó
Épült kb. 1990
Épület szintje földszint + tetőteres
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Budapest XX. kerületében, Pesterzsébeten, rendkívül csendes környéken eladó ez a kiemelkedően nagy méretű, jelenleg családi házként nyilvántartott, de BEFEKTETÉSNEK, többgenerációs családi rezidenciának is kiváló ingatlan.

Az általunk kínált kétszintes épület, - amelynek beépített és még beépíthető területe együttesen eléri a 660 nm-t - egy 1014 nm-es kertvárosi telken áll. Gyalog is kényelmes közelségben van az éjjel-nappali tömegközlekedési járatvonalakhoz, de ennek ellenére meglepően csendes a környezete. A háztól gépkocsival percek alatt elérhető a Soroksári út, illetve az M5-ös autópálya bevezető szakaszán keresztül a budapesti körgyűrű. Utcája rendezett, közelében többnyire jó állapotú, konszolidált ingatlanok találhatóak.

Az épületben már kialakításra került két lakrész, egy nagyobb iroda, tárgyalóval, valamint két összesen akár tíz gépkocsi elhelyezésére is alkalmas, udvarról nyíló, 4m-es belmagasságú, kétrészes garázs.

Az épület által körbezárt udvar, - amely remekül illeszkedik a ház külső képéhez - mediterrán hangulatú, közepén egy 30m3 fürdőmedencével.

Az ingatlan rendkívül sokoldalúan felhasználható. Jelenlegi információink szerint a már meglévő helységek átalakításával, – garázsok galériás lakásokká, a tetőtér garzon, vagy stúdió lakásokká történő átépítésével - társasházzá is átminősíthető. Nagy belső méretei miatt, panzióvá is átalakítható. Figyelembe véve azt, hogy a saját lakás vásárlása egyre nehezebb a diákok számára, jó közlekedési adottságai miatt a fővárosban tanulók részére kiváló diákszálló is lehet.

Mivel a tetőtér önmagában eléri a 270 nm-t, az épület alkalmas olyan vállalkozások működtetésére is, amelyek nagyobb munkaterületeket, esetleg raktárakat igényelnek. Kialakítható az épületben, oktatási -, egészségügyi intézmény, irodakomplexum is. A nagyméretű garázsokat kihasználva gépjárművekkel kapcsolatos vállalkozásoknak is racionális választás lehet.

A tevékenységhez szükséges helységek mellett, méretei miatt, akár a dolgozók elhelyezésére is alkalmas szállások is kialakíthatóak az épületben.

Az épület riasztórendszerrel védett, összközműves.

Az ingatlan tehermentes, rendezett tulajdoni lappal.


Irányár: 130,000,000Ft

Ár

Irányár 130 millió Ft (196 000 Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Szigetingatlan - Ingatlanközvetítés, hitelügyintézés, energetikai tanúsítvány
Név Madaras János
Telefon +36 20 422 2043, Mutasd
Email madaras.janos@ Mutasd