Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 100 m²
Építési állapot használt
Építési mód vályog
Szobák száma 3 szoba
Telek terület 8778 m²
Parkolás van fedetlen felszíni beálló
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: átlagos
belül: átlagos
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje földszintes
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
BEFEKTETÉSI INGATLAN ELADÓ!

Bugyi központjától pár perc sétára vált eladóvá ez a 2 építési telek, amelyek egymás mellett, külön helyrajzi számon vannak. Az egyik 3081 nm, a másik 5697 nm, összesen 8778 nm, lakóház és udvar besorolású ingatlanok.
Alkalmasak például telekalakítási céllal több telek létrehozására, mert középen egy kis zsákutcát létrehozva egy önálló kis lakóparkot lehet itt kialakítani.
Az egyik telek összközműves, áll rajta egy korának megfelelő állapotú vályogtéglából készült, kb. 100 nm-es önálló családi ház, valamint egy szintén vályogtéglából épült tároló épület. Amennyiben nem gazdálkodási céllal veszik meg az ingatlant, úgy a tároló elbontása mellett érdemes felújítani, korszerűsíteni a családi házat, mert jól megépített, jó belmagassággal rendelkező, tágas, világos ház. Egy családnak újra tökéletes otthona lehet.

Bugyi község az elmúlt 10 évben rohamos fejlődésen ment át. Minden utca szilárd burkolatú és a közműhálózat is teljes. Megújultak a fő utak, terek, közintézmények, parkok. Egyre többen fedezik fel maguknak, mert a főváros autóval 20 perc alatt elérhető, azonban itt tiszta a levegő, a településnek egyre jobb az ellátottsága. Jövőre kezdik építeni a települést elkerülő főutat, így még biztonságosabb és csendesebb lesz a község. Gyönyörűek az utcák és barátságos a település. A főváros Volánbusszal elérhető.

A 2 telek egyben eladó, irányára 30.000.000 FtÁr

Irányár 30 millió Ft (300 000 Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Szigetingatlan - Ingatlanközvetítés, hitelügyintézés, energetikai tanúsítvány
Név Madaras János
Telefon +36 20 422 2043, Mutasd
Email madaras.janos@ Mutasd