Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 62 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 3 szoba
Telek terület 1149 m²
Parkolás van fedetlen felszíni beálló
Komfort komfort
Fűtés fa
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: felújított
Épült 1992
Épület szintje földszint + tetőteres
Közműállapot csatorna: nincs
gáz: nincs
villany: bekötve
víz: nincs
Energetika nincs
Telek típusa
Szigetszentmiklós – Lakihegy városrészen eladó ez a 62 nm-es, felújított családi ház 1149 nm-es telekkel, amely zártkerti besorolású.
Az ingatlan 1992-ben épült B30-as téglából, beton födémmel, részben alápincézve. A ház masszív, száraz, tökéletesen megfelel a lakhatásra. Idei évben (2018) felújításon esett át a ház, melynek keretében új vezetékek lettek beépítve, megújult a fürdőszoba és a WC, újra burkolták az alsó szintet. Új ablakok és beltéri, valamint bejárati ajtó lett beépítve, egyedül a tetőtéri szobák erkélyajtaja maradt a régi. A tetőtérben a 2 szoba padlózata aljzatkiegyenlítő után betonfestékkel lett kezelve, hogy majd az új tulajdonos a saját igénye szerinti burkolatot választhasson. A szobák egyébként erkélykapcsolatosak, ahonnan az egész kertet belátni.

A földszinten egy 14 nm-es szoba található, mellette egy közlekedő, konyha, fürdőszoba. Ez utóbbiból nyílik a WC. A bejárat előtt egy 9 nm-es beépített terasz található, amellyel igény kevés ráfordítással tovább növelhető a lakóterület. A szoba alatt található pince kiválóan alkalmas tárolásra.

Jelenleg a tetőtéri szobák kívülről közelíthetőek meg, de viszonylag egyszerűen megoldható, hogy a lépcső belülről elérhető legyen.

Fűtését a nappaliból egy kandallóval oldották meg, a folyosó felől egy hődobbal kiegészítve. Jelenleg csak a villany lett bekötve a házba, így a fűtés a mai modern elektromos megoldásokkal kiváltható, például inverteres klímával, amely hűt-fűt. Az ingatlan zártkerti besorolású, így csak készpénzzel vásárolható meg.

A kert méreténél fogva teljesen alkalmas arra, hogy egy család megtermeljen benne mindent, amire szüksége van. Tökéletesen alkalmas az ingatlan lakhatásra is, de kertészkedők/nyaralót keresők számára is megfelelő lehet, akik nem szeretnének a fővárostól messze lenni.

Autóval az M0 csak 1 perc a háztól, míg a BKK buszok megállója is csak 3 perc gyalogosan.


I.ár: 18.900.000 Ft

Ár

Irányár 18,9 millió Ft (304 000 Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Szigetingatlan - Ingatlanközvetítés, hitelügyintézés, energetikai tanúsítvány
Név Madaras János
Telefon +36 20 422 Mutasd
Email madaras.janos@ Mutasd