Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 141 m²
Építési állapot használt
Építési mód vegyes
Szobák száma 3+1 félszoba
Telek terület 1378 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort összkomfort
Fűtés gázkazán
Ingatlan állapot kívül: átlagos
belül: átlagos
Épült 1956
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje földszintes
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Szigetújfalu központjában található 141 nm-es vegyes falazatú családi ház, 1378 nm-s telekkel vált eladóvá, mely akár 2 generáció összeköltözésére is alkalmas. Jelenleg alkotóházként is funkcionál, így a bútorok, berendezési tárgyak is egyedi kialakításúak, festésűek.
A ház alapja tégla, melyre kátránypapír borítás került és erre építették a vályogtégla falazatot. A fűtés gáz kazánnal és vegyes tüzelésű kazánnal megoldott, a meleg vízellátást 120 l-es villany bojler biztosítja. A ház thermo üveges fa nyílászárókkal rendelkezik. A ház vezetékeit rézre cserélték a korszerűsítés során. 380V szintén bekötésre került. A kontytető szerkezetet kijavítása 2018-ban megtörtént.

Az udvar felől nyitott folyosóról jutunk be az előszobába (20 nm), melyből jobbra az Ó-ház helyiségeibe lépünk. A középső helyiségből (11.5 nm) nyílik a jelenleg tévézésre használt szoba (17 nm) és jobbra nyílik a kamra (6.5 nm). Az előszobában balra lévő ajtón lépünk a család nagy, világos étkezőjébe (17 nm), innen nyílik az előtér (6 nm), mely dolgozó saroknak használt része a háznak. A két hálószoba (23 nm) egybe nyílik, fa parkettával burkoltak. A gyerekszoba egyedileg dekorált és bútorozott.
A konyhában minden a házi asszony keze ügyében van, saját tervezésű konyhabútorral beépítve, innen a kamra (3.5 nm) nyílik, amely járólapozott. A fürdőszoba (6.5 nm) fürdőkáddal rendelkezik és egyedi kialakítású ajtó válassza le a WC-t (2 nm), mázas csempével burkoltak. A fürdőszoba és konyha is tulajdonos által készített ajtókkal rendelkezik.

A kert és az udvar a gyerekek birodalma és az édesapa alkotó művészetének kincseit foglalja magába. A házhoz építették a melléképületeket. Az Üreg felirat alatt lévő vasajtó a téglából épített boltíves pincét (30 nm) rejti, mely jelenleg fajáték múzeumként működik. A Gyaluló műhelyben (19 nm) a fajátékok készülnek és a mellette lévő másik műhely (18 nm) is asztalos munkálatokra használt helyiség.
Az ingatlan végén a két 17 nm-es garázs van.
A házzal szemben egy korábban nyári konyhaként használt 15 nm-es alkotó műhely van.
A kert locsolása házi vízműről történik.

Az iskola, óvoda, kisbolt 2 perce van. A HÉV megálló 20 perces sétára van.

I.ár: 21.800.000,- Ft

Ár

Irányár 21,8 millió Ft (154 000 Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Szigetingatlan - Ingatlanközvetítés, hitelügyintézés, energetikai tanúsítvány
Név Knul Andrea
Telefon +36 70 206 9413, Mutasd
Email knul.andrea@ Mutasd
csak nálunk