Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 138 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 3 szoba
Telek terület 722 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épült 2001
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 1
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Tökéletesen családra szabott ház várja, hogy újra élettel töltsék meg.

Tököl csendes, átmenő forgalomtól teljesen mentes utcájában, központ közelében kínáljuk eladásra ezt az egyedi stílusú, napfényes, korszerű, bútorozott családi házat.

A telek 722 nm-es, parkosított, kerti tóval és fúrt kúttal rendelkezik, a pázsit zöldjét az automata öntözőrendszer óvja. A ház lakóterülete 138 nm, teljesen alápincézett. A szuterénnek is alkalmas pincében gépjármű tárolására alkalmas tágas garázs, valamint gépészet és szerszámtároló, valamint edzőterem, mosókonyha. A ház fűtését és meleg vízellátását cirkó biztosítja, de lehetőség van vegyes tüzelésű kazán beállítására is.
A ház 2001-ben épült 30 cm-es porotherm téglából, melyre 5 cm szigetelés került. Az ingatlan nyílászárói magas minőségű fa nyílászárók (hang-, hő- és porszigetelők). A hálószobák laminált padlósak, míg a többi helyiséget minőségi kerámialappal burkolták. Üvegezett télikerten keresztül lehet belépni az egyedi belső kialakítású látvány kandallóval rendelkező nappaliba, ahol hűtő-fűtő klíma biztosítja a teljes lakás klimatizálását. Innen nyílik a két, egyenként 17 nm-es hálószoba, egy (12 nm) dolgozószoba és az egyedileg kialakított, gépesített, bútorozott tágas konyha (27 nm) étkezővel. A házban lévő egyedileg készített bútorok a vételár részét képezik.A fürdőszoba káddal, egy épített zuhannyal és WC-vel rendelkezik, valamint külön vendég WC is található. Különálló közlekedőből lehet lejutni a pincébe, fel a tetőtérbe illetve kimenni a fedett teraszra.
A tetőtérben lehetőség van egy 40 nm különálló lakrész kialakítására mivel a víz-, csatorna és villany kiállást előkészítették. A födém 13 cm-es hőszigetelő réteggel lett ellátva. A tető kialakításánál fogva egy tetőteraszt is ki lehet alakítani az esetleges beépítés során.
A házhoz egy nagy 30 nm-es fedett terasz is tartozik, mely a parkosított kertre néz. Tökéletes családi-, baráti összejövetelek helyszínéhez. A ház melletti rész viacolor burkolatú, kerti sütögető is van a terasz közelében.
Garázskapu és nagykapu automatizált, a másik nagykapuhoz a kábelezés előkészítve. A teljes házban riasztó-, és antennarendszer kiépítésre került.

I.ár: 45.800.000,- Ft

Ár

Irányár 45,8 millió Ft (331 000 Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Szigetingatlan - Ingatlanközvetítés, hitelügyintézés, energetikai tanúsítvány
Név Knul Andrea
Telefon +36 70 206 9413, Mutasd
Email knul.andrea@ Mutasd
garázzsal