Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 118 m²
Építési állapot újszerű
Építési mód tégla
Szobák száma 3 szoba
Telek terület 827 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: kitűnő
belül: kitűnő
Épült 2016
Épület szintje földszintes
Energetika nincs
Terasz 18 m²
Azonosító: 1307_mj

ELADÁS FOLYAMATBAN!
Csak irodánk kínálatában!

Tökölön, a városközpont közelében, csak pár száz méterre a Fő úttól, aszfaltozott utcában, csendes környezetben vált eladóvá ez az alacsony rezsivel fenntartható, világos, 2 szoba-nappalis, garázsos, 118 nm-es önálló családi ház.

A családi ház 2016-ban épült. Nagy hangsúlyt fektettek a minőségre és hogy rendkívül alacsony energiafogyasztással legyen fenntartható a ház, így felületfűtéssel épült (padló és plafonfűtés és hűtés). Az épület 30-as porotherm téglából készült, 10 cm-es aljzatszigeteléssel, 15 cm-es homlokzati és 25 cm-es mennyezeti szigeteléssel. Műanyag nyílászárók (az ablakok körül plusz szigeteléssel, így a pára nem tud kicsapódni) lettek beépítve. A fűtésről és a meleg vízellátásról kondenzációs kazán gondoskodik. A jó „csomagolásnak” köszönhetően 15 ezer forintból kijön a téli fűtésszámla a leghidegebb időszakban.

A ház egy kis forgalmú utcában épült és egy 827 nm-es nyeles telken helyezkedik el. Emiatt még csöndesebb, valamint tájolásának köszönhetően körbe napozott. Térkövezésre került a kaputól a garázsig és a bejáratig az út, valamint elektromos mozgatású a kapu és a garázskapu. Kaputelefon felszerelhető, mert a kábelezése előkészítésre került. A kert többi része parkosított, szép és különleges növények is helyet kaptak benne. Az öntözőrendszer fúrt kútról működik.

A lakóépület megközelítése a garázs és az épület között található fedett közlekedőn keresztül történik. A lakóépületbe, az északi homlokzatán található egyszárnyú bejárati ajtón keresztül juthatunk be. Ugyanezen homlokzaton található kifelé nyíló egyszárnyú ajtón a kazánhelyiséget közelíthetjük meg. Az épület hosszirányú közlekedőjéből közvetlen nyílnak a helyiségek. Innen megközelíthetőek a hálók, a 38 nm-es nappali-étkező helyiség (kandalló kéménnyel, tehát kandalló is építhető), fürdő és külön WC helyiségek, továbbá a kamrával rendelkező konyha is. A nappali közvetlen terasz kapcsolattal rendelkezik, amely jelenleg fedetlen, igény szerint fedetté tehető mely így biztosíthatja az árnyékolást, tekintettel a Déli tájolásra.

A garázs egy külön nettó 25 nm-es épület, mely szintén szigetelve lett (a födém is), és járólapozásra került. Amennyiben valaki szeretné bővíteni a lakóterületet, úgy a garázs lakhatóvá alakítható. Ez esetben a ház és garázs közötti közlekedő előszobává alakításával az átjárás biztosított.

A vételár részét képezik a konyhabútor a gépekkel, a függönyök és karnisok, a lámpatestek, valamint a nappaliban a dolgozó sarok is. A ház már csak egy külső színezést igényel, valamint igény szerint a terasz fedése. Családoknak ideális lehet, mivel innen gyalogosan is könnyen megközelíthető az iskola, óvoda, üzletek, hivatalok, rendelő, buszmegálló. A H6 HÉV megálló is csak 1 km-re van a háztól.

A ház csak 2021 szeptembere után költözhető!


I.ár: 59.000.000.- Ft

Ár

Irányár 59 millió Ft (475.81 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Szigetingatlan - Ingatlanközvetítés, hitelügyintézés, energetikai tanúsítvány
Név Madaras János
Telefon +36 20 422 Mutasd
Email iroda@ Mutasd
eladás
folyamatban