Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege ikerház
Belső terület 72 m²
Építési állapot újszerű
Építési mód tégla
Szobák száma 3 szoba
Telek terület 260 m²
Parkolás van fedetlen felszíni beálló
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: újszerű
belül: újszerű
Épült 2010
Épület szintje földszintes
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Szigetszentmiklóson eladó ez a 71 nm-es, modern, egyszerűen, de nagyon tetszetősen kialakított ikerház fél 260 nm-es saját telekrésszel.

Az épület 2010-ben téglából készült, a külső falakat 8 cm-es szigeteléssel látták el. A lakásban 4 éve cserélték a belső burkolatokat és új konyhabútor került beépítésre. A hátsó teraszt és a bejárat előtti teraszrészt idén burkolták újra, minden helyiséget szépen kifestettek. A ház fűtését és a melegvizet gáz cirkó biztosítja, az ingatlan külön mérőórákkal ellátott.

A lakás modern, nagyon jó alaprajzi elrendezésű, a nappali és a két hálószoba kellemesen használható. A konyha-étkező kifejezetten tágas. Az étkezőből nyíló terasz teremt kapcsolatot a kerttel, ami szépen parkosítható. Az épületet nagy fák veszik körül, így minden oldalról kellemesen árnyékos a telek. Gépkocsival a ház előtt parkolhatunk.
Az ingatlan Szigetszentmiklós kertvárosi részén, családi házas környezeteben helyezkedik el. Iskola, óvoda, boltok, gyógyszertárak és orvosi rendelő 1,5 km-en belül található. Budapest könnyen megközelíthető, gépkocsival az M0-ás néhány perc alatt elérhető.

AZ INGATLAN TEHERMENTES, AZONNAL BIRTOKBA VEHETŐ!


IRÁNYÁR: 34.900.000.- Ft

Megtekinthető előre egyeztetett időpontban.


BŐVEBB INFORMÁCIÓÉRT HÍVJON BIZALOMMAL, HA NEM VAGYOK ELÉRHETŐ, VISSZAHÍVOM!


Ügyvédi háttérrel és földhivatali ügyintézéssel is segítjük hozzánk forduló ügyfeleinket.
KÖZGAZDÁSZ HITELÜGYINTÉZŐNK GYORS ÉS MINDENRE KITERJEDŐ SEGÍTSÉGET NYÚJT A MEGFELELŐ HITELKONSTRUKCIÓ KIVÁLASZTÁSÁBAN és lebonyolításában. A visszafizetendő összegekben akár MILLIÓS ELTÉRÉSEK IS LEHETNEK, kérje ajánlatunkat.
HITELTÖRLESZTÉSI BIZTOSÍTÁSUNK RENDSZERINT OLCSÓBB A BANK AJÁNLATÁNÁL ÉS MAGASABB SZOLGÁLTATÁST NYÚJT. Így akár betegség, felmondás, vagy közös megállapodással történő munkahelyvesztés esetén sem veszíti el szeretett otthonát.

ELADNÁ INGATLANÁT A TOVÁBBLÉPÉSHEZ? Már 12 éves múlttal, 1000 adásvétellel a hátunk mögött számíthat szakmaiságunkra és támogatásunkra.

ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY GYORSAN, JÓ ÁRON! Kérje ajánlatunkat, ha eladás előtt áll.
TIPP! Amennyiben banki finanszírozással szeretné megvásárolni új ingatlanját, már a keresés előtt kérjen hitel előszűrést kollégánktól, hogy ne érje meglepetés! Így időt és pénzt spórolhat meg.

Ár

Irányár 34,9 millió Ft (484 000 Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Szigetingatlan - Ingatlanközvetítés, hitelügyintézés, energetikai tanúsítvány
Név Doszpod Márta
Telefon +36 30 699 2881, Mutasd
Email doszpod.marta@ Mutasd