Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege ipari ingatlan
Belső terület 1075 m²
Telek terület 4178 m²
Komfort összkomfort
Fűtés gázkazán
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épült 2000
Épület szintje földszint + tetőteres
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Művelési ága
Övezeti besorolás KG
Lift nincs
Kilátás udvarra,
Szigetszentmiklós déli oldalán ipari, kereskedelmi övezetben eladó egy nagyon jó adottságú telephely, amely műhelyből és irodákból áll.
Az ingatlan 2 utcára nyíló telken helyezkedik el, teherautóval át lehet hajtani rajta.
Az első, fő úthoz közelebb eső épület 2 szintes. Az összesen 491 nm-es fölszinten 2 db ügyféltér/üzlet került kialakításra raktárral, mosdóval, valamint műhely és raktárak kaptak még helyet. Az összesen nettó 355 nm-es tetőtérben irodák (14-20 nm közöttiek, valamint egy egylégterű 106 nm-es), konyha, vizesblokkok találhatók.

Környezetében telephelyek, kiskereskedelmi üzletek, benzinkút, piac, üzletház találhatóak. Megközelítése aszfaltozott útról lehetséges a városközpont és a „gerincút” felől is. Összközműves telek. A telek kb. fele térburkolattal ellátott. A területre van szabályozási terv. Közelítőleg téglalap alakú, sík és egyenletes felszínű. Övezeti besorolása GKSz-4. Az ingatlanon 2 db épület áll, melyek téglából épültek 2000-ben, betongerendás födémmel, nyeregtetővel és cserép fedéssel. A homlokzat hőszigetelt, a fűtést az egyes épületekben külön gázkazán biztosítja.

A hátsó épületben 229 nm-en raktárak, műhelyek találhatók.

Az ingatlanban jó üzleti lehetőségek vannak, mert teherautóval és tömegközlekedéssel is könnyen elérhető, valamint folyamatosan bérbe van adva. A műhelyek mellett a tetőtéri irodák is jól kiadhatók külön-külön is, mivel a városban van rá kereslet.


I.ár: 249.000.000.- Ft

Ár

Irányár 249 millió Ft (231 000 Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Szigetingatlan - Ingatlanközvetítés, hitelügyintézés, energetikai tanúsítvány
Név Madaras János
Telefon +36 20 422 Mutasd
Email madaras.janos@ Mutasd