Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege nyaraló
Belső terület 50 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 1+1 félszoba
Telek terület 218 m²
Parkolás van fedetlen felszíni beálló
Komfort összkomfort
Fűtés gázkonvektor
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épült 1983
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje földszint + tetőteres
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Dömsödön, közvetlen vízparti nyaraló vált eladóvá.

A dömsödi nyaralót egy 218 nm-es telekre 1983-ban építették B30-as téglából, lakóterülete 50 nm, amely 2 szintre (földszint + tetőtér) tagolódik. A szintek között a födém beton gerendából készült. A földszinten egy légterű konyha-nappali található, valamint egy zuhanyzós fürdőszoba. Itt kapott helyet a WC is.
A tetőtérbe fával borított, fémvázas lépcsőn jutunk fel, ahol egy kisebb és egy nagyobb (9,7 nm és 12,8 nm) szoba található. Jelenleg nincsenek külön fallal leválasztva, de az könnyen megvalósítható és akkor még egy kis előtér is kialakítást nyer a lépcsőfeljárónál.
A nagyobbik szobából egy a holt-ágra panorámás erkély nyílik, itt lett elhelyezve a klíma kültéri egysége is. A földszinten a nappaliból szintén nagy üvegfelület és teraszajtó biztosítja a zavartalan kilátást a vízre. A terasz nagyméretű és teljesen fedett, mely alatt még egy csónaktároló is kialakításra került. A kertből közvetlenül a vízhez jutunk le lépcsőn, itt nincs külön sétány, azonnal a saját vízpartunkra léphetünk.
A nyaraló minden közműre rákötésre került. A fűtést gáz konvektorok biztosítják, a meleg vízellátást pedig villanybojler, mely a fürdőben kapott helyet. A nyílászárók fából készültek, még az eredetiek. A tetőt palával fedték, a terasztetőt pedig zsindellyel. Két autóval is be lehet állni az oldalkertbe. Az utca csendes, murvázott, teljesen kiépített, nyaralóként használják a legtöbb ingatlant.

I.ár: 15.000.000 Ft


Ár

Irányár 15 millió Ft (300 000 Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Szigetingatlan - Ingatlanközvetítés, hitelügyintézés, energetikai tanúsítvány
Név Madaras János
Telefon +36 20 422 Mutasd
Email madaras.janos@ Mutasd
vízparti