Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege nyaraló
Belső terület 50 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 2 szoba
Telek terület 676 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort összkomfort
Fűtés vegyes
Ingatlan állapot kívül: átlagos
belül: átlagos
Épült kb. 1970
Épület szintje 3
Közműállapot csatorna: utcában
gáz: utcában
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Szigethalom kedvelt zöldövezeti részén, a Kis-Duna part közelében eladó ez az 1970 körül épült nyaraló, mely nagyon masszív alapokon áll. A nyaraló ingatlan összes használható területe 78 nm, ebből a hasznos lakóterület 50 nm.
A ház három szintre tagolódik az alábbi elosztásban:
Az alsó szinten (28 m2) található a szerelőaknás garázs és tároló, amelyből még egy kisebb, beton vázas pince is nyílik. A tárolóban kapott helyet a vegyes tüzelésű kazán és a mosókonyha is.
A középső szintet (28 m2) használják jelenleg lakótérként. Itt található egy kis előtér, jobbra a konyha (főzőfülke), balra a fürdőszoba + WC, majd a teraszkapcsolatos nappali, mely napfényes, Déli tájolású.
Az egy légterű tetőtérbe (22 m2) az előtérből, egy falépcsőn jutunk fel. Itt egy szobát terveztek, melynek befejezéséhez már nem kell sok munka. Jelenleg a tetőszigetelés után a gipszkartonozás készült el, valamint még burkolás, festés szükséges. Radiátoros fűtés is kialakításra került. Innen nyílik egy emeleti loggia is, szintén Déli tájolással.
A ház falazata beton, de a belső válaszfalak és az oromfalak téglából lettek felhúzva, így az alsó szint még alakítható igény szerint. A konyha pl. egybe nyitható a nappalival. A nyílászárók még az eredeti fa nyílászárók, a tetőtérben már műanyag ablakok lettek beépítve.
A belmagasság a garázsban 190 cm, a középső szinten 250 cm, a tetőtérben szintén 190 cm.
A garázsban 1 gépkocsi, a garázs előtt és az előkertben további 2 gépkocsi is parkolhat. Betonozott járda és gépkocsifelhajtó van a ház előtt.
A közművek közül a vezetékes víz és az elektromos áram lett bevezetve, a csatorna és a gáz az utcában van. Az utca murvázott. A fűtésről jelenleg vegyes tüzelésű kazán gondoskodik, a meleg vizet bojler szolgáltatja. A kertben emésztő található.
A telek (676 m2) adottságai révén elöl és hátul is művelhető, hátra felé keskenyedik, fúrt kúttal locsolható, de vezetékes vízre is átkapcsolható.
A Volánbusz megálló 900 méterre van, a tököli parkerdő 10 perces sétára található.
Az ingatlan tehermentes, 1/1-es tulajdon, hitel a hétvégi házas ingatlanok paraméterei szerint igényelhető rá, 10 % foglaló letétele után 2-3 hónapos kiköltözéssel birtokba vehető.

I. ár: 16. 000.000 Ft

Ár

Irányár 16 millió Ft (320 000 Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Szigetingatlan - Ingatlanközvetítés, hitelügyintézés, energetikai tanúsítvány
Név Fissi Krisztina
Telefon +36 20 445 1180, Mutasd
Email fissi.krisztina@ Mutasd
csak nálunk