Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege sorház
Belső terület 101 m²
Építési állapot használt
Építési mód YTONG
Szobák száma 2+2 félszoba
Telek terület 280 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épült 2002
Épület szintje földszintes
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Szigetszentmiklós kertvárosi részén, csendes, kis forgalmú zsákutcában, 101 nm-es (84 nm lakótér+17 nm garázs) 3 szoba+nappalis sorházi lakás eladó.
Az ingatlan 2002-ben épült Ytongból, hőszigetelő vakolattal, műanyag nyílászárókkal, amelyek redőnyökkel és szúnyoghálókkal is felszereltek.
A 4 lakásos házak egy kis park körül helyezkednek el, így a gyerekek biztonságban játszhatnak a levegőn. A lakásokat félig a garázsok választják el egymástól, így áthallás sem jellemző a szomszédok között. A nappaliból egy fedett teraszra léphetünk ki, amely tágas, baráti társasággal is kényelmesen ki lehet ülni egy kerti grillezés alkalmával. A nappali-konyha-étkező együttesétől szeparáltan helyezkednek el a hálószobák, amelyekben beépített, tolóajtós szekrények is találhatók. A konyha mellett egy megfelelő méretű kamra is helyet kapott. A fűtést-melegvízellátást kombi cirkó biztosítja, radiátoros hőleadással. A konyhabútor a beépített gépekkel és a fürdőszobabútor a vételár részét képezi. A hátsó kert jól szeparált, napfényes és füvesítve lett. A padlástér a garázsból nyílik és tárolásra alkalmas.
A szomszédok jellemzően kisgyermekes családok, jó kis lakóközösség alakult itt ki az évek alatt. A helyi járatú busz, amely a városközpontba és az új zenetagozatos iskolához, sportcsarnokhoz is közlekedik, 10 perc sétával elérhető.

I.ár: 38.900.000 Ft
Ár

Irányár 38,9 millió Ft (385 000 Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Szigetingatlan - Ingatlanközvetítés, hitelügyintézés, energetikai tanúsítvány
Név Madaras János
Telefon +36 20 422 Mutasd
Email madaras.janos@ Mutasd
garázzsal