Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege sorház
Belső terület 97 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 1+3 félszoba
Telek terület 300 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épült 1976
Épület szintje 3
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Azonosító: 1277_mj

Csak irodánk kínálatában!

Panoráma websétával bejárhatja a házat: https://webseta.hu/r2029653

Szigetszentmiklós központjában, a Gyári út mellett eladó ez a 97 nm lakóterületű, 3 szobával, nagy nappalival, garázzsal rendelkező szélső sorházi lakás, amely fekvéséből adódóan mind családoknak, mind vállalkozói tevékenységre alkalmas.

A 4 lakásos sorházat 1976-ban építették téglából, beton födémmel. A lakás alatt – földszinten – garázs és tároló került kialakításra, amely 57 nm alapterületű és tartalmaz egy kazánházat, WC-t, szerelőaknás garázst. Ez a szint is fűthető. A garázs mögötti nagy helyiség tökéletesen megfelel egy klubhelyiségnek, nyárikonyhának. Belmagasság itt 2 méteres, így még alkalmas lehet például irodának, műhelynek, ha vállalkozását szeretné otthon működtetni.

A magasföldszintre külső lépcsőn jutunk fel, ahol egy előteraszról nyílik a lakás.
Ezen a szinten egy előszoba és a lépcsőfeljáró fogad, majd jobbra egy WC, valamint a konyha-étkező és a kamra nyílik, hátrafelé pedig a nagy nappali, melyhez terasz tartozik.

Az emeletre fával burkolt lépcső vezet, amely kényelmes járású. Fent egy közlekedőből nyílik 3 hálószoba (kettő a kert felé néz, egy pedig az utca felé) és egy fürdőszoba található itt. A 2 hátsó szoba erkélykapcsolatos.
A padlás további beépítési lehetőséget rejt magában, ahová a lépcsőfeljáró ajtóval lezárható, mivel jelenleg nem használják. A padlástér is le lett betonozva, de közmű felállások nincsenek.

A ház rendkívül masszív, alapvetően világos, kényelmes terekkel rendelkezik. Nyílászáróit műanyag szerkezetűre cserélték és redőnyökkel felszereltek. A fűtést és a meleg vízellátást gáz cirkó és villanybojler biztosítja.

Az ingatlan társasházként lett bejegyezve, így minden lakás albetétesített. A lakásokhoz saját kertrész tartozik. Tehermentes, hamar költözhető ingatlan. Ellenőrzésre került a tulajdoni lapja és a térképmásolat is, banki kölcsönnel is megvásárolható, amelyben teljeskörű segítséget tudunk nyújtani.

Családoknak és vállalkozói tevékenységre is ideális. Városközponti fekvésének köszönhetően gyalogosan is minden csak 1-2 perc sétával elérhető, a tömegközlekedési lehetőségek is a legjobbak. HÉV, BKK járatok (éjszakai is), az Etele térre közlekedő gyorsjáratok megállója is pár perc sétára vannak a háztól.


I.ár: 39.900.000.- Ft


MEGTEKINTÉSHEZ, INFORMÁCIÓÉRT HÍVJON BIZALOMMAL, HA NEM VAGYOK ELÉRHETŐ, VISSZAHÍVOM!

Irodánk szolgáltatásai, amelyekben felkészült szakmai segítséget tudunk nyújtani:
- CSOK és Babaváró, valamint hitelügyintézés teljes körűen
- lakásbiztosítások, KGFB, utas- és jogvédelmi biztosítások, törlesztésvédelmi biztosítás
- energetikai tanúsítvány
- ingatlan értékbecslés és egyszerűsített érték-megállapítás
- adásvételi szerződések elkészítése jó áron
- földhivatali ügyintézés
- ingatlanközvetítés, teljes körű ügyintézés és tanácsadás már több, mint 14 éves múlttal

TIPP! Amennyiben banki finanszírozással szeretné megvásárolni új ingatlanját, már a keresés előtt kérjen tőlünk hitel előszűrést, hogy ne érje meglepetés! Így időt és pénzt spórolhat meg.

Ár

Irányár 39,9 millió Ft (411,34 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Szigetingatlan - Ingatlanközvetítés, hitelügyintézés, energetikai tanúsítvány
Név Madaras János
Telefon +36 20 422 Mutasd
Email madaras.janos@ Mutasd
csak nálunk