Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege sorház
Belső terület 150 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 3 szoba
Telek terület 2028 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort duplakomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épült 1977
Épület szintje 3
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Ez az a ház, amely azért épült, hogy mindig a családokért legyen.

Itt minden megvan, amire szükség van 150 nm-en, melyből 30 nm a garázs. Szigetszentmiklóson belül ennél központibb helyen már nem is lehetnénk, közlekedési lehetőségek, intézmények, üzletek közvetlen közelben, 1-2 percen belül elérhetőek. Rendelkezésre áll egy szerelőaknás garázs a férfiak örömére. Mosókonyha a háziasszonyok örömére. Nagy étkező-konyha a családok örömére. Nagy nappali loggiával mindenki örömére. Nagy kert a gyerekek örömére.
Emellett még 2 nagy hálószoba az emeleten, sok napfény, rendes szomszédok.

A ház még 1977-ben épült B30-as téglából, 2028 nm-es telekre. Hat lakásos sorház, azonos elrendezésű lakásokkal, garázsokkal, nagy kerttel. Eladói még az első tulajdonosok, akik a szomszédokkal együtt építették a házat. Az épület rendkívül masszív, száraz és 1980 óta társasházként működik. A közös költség jelenleg 5000 Ft/hó.

A lakás 3 szintre tagolódik. A földszinten egy 30 nm-es garázs található, egy 9 nm-es ablakos helyiség zuhanyzóval, valamint az előtér a lépcsőfeljáróval.
A középső szinten nagy konyha-étkező (26 nm) kamrával és egy 21 nm-es nappali a loggiával, valamint egy WC.
A felső szinten 2 hálószoba (21 + 13 nm), a nagyobbik szobához szintén loggia tartozik. Ezen a szinten kapott helyet még a fürdőszoba és egy WC.

A fűtést gáz cirkó biztosítja, a meleg vízellátást pedig 200 literes villanybojler. A kert felőli oldalon már műanyagra cserélték a nyílászárókat, míg az utcafronti részen még a hagyományos faablakok vannak. Koránál fogva esztétikai és műszaki felújítás már szükséges, de megéri a befektetés, mert a ház sok olyan előnyt nyújt, amely miatt mindig értékálló lesz. Egy család számára igazán ideális ingatlan, érdemes megnézni és elgondolkodni rajta. Nagyon jó hangulatú lakás, tágas terekkel és sok fénnyel. Tehermentes, gyorsan költözhető ingatlan.

I.ár: 32.900.000 Ft


Ár

Irányár 32,9 millió Ft (216,45 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Szigetingatlan - Ingatlanközvetítés, hitelügyintézés, energetikai tanúsítvány
Név Madaras János
Telefon +36 20 422 Mutasd
Email madaras.janos@ Mutasd
garázzsal