Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege telek
Telek terület 495 m²
Komfort komfort
Fűtés egyéb
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: utcában
villany: bekötve
víz: bekötve
Övezeti besorolás L4
Szigethalom csendes utcájában, a Ráckevei-Dunaágtól mindössze 2 utcányira eladó, ez a körbe kerített, gondozott, parkosított kerttel rendelkező, lakóövezeti 495 nm-es építési telek. A tulajdonosok a telekre tervrajzzal és építési engedéllyel rendelkeznek.

A telken egy irodakonténer került elhelyezésre, melyet lakóépületként használnak. Az épület egyik részében van a szoba, a másik részben a konyha és a zuhanyzós fürdőszoba+WC került kialakításra. Az építmény környezetét térkövezték és murvával szórták. Az udvar hátsó sarkába lett elhelyezve a 6 nm-es szerszámtároló. A fűtés inverteres klímával, a meleg vízellátás elektromos bojlerrel megoldott.
A víz-, csatorna bevezetésre került, az elektromos áram kiegészült 3-fázisú ipari árammal (380 V) és előkészítésre került a hőszivattyúra és napelem rendszerre történő csatlakozás lehetősége. A gázvezeték a telek előtt van.
A telek a helyi építési szabályzat szerint Lke-4 lakóövezeti besorolású, azaz a telek 20%-a beépíthető egylakásos lakóépülettel, melynek magassága max. 4,5 m lehet.
A kert locsolása engedéllyel rendelkező fúrt kúttal megoldott, a kerítés mentén kiépítésre került a kerti lámpa, a közmű beállások és az automata öntözőrendszer kiépítésének előkészületei megtörténtek.

A település központja – intézmények, üzletek, iskola, orvosi rendelő és óvoda - 5 perc alatt elérhető járművel. A Duna-part pár perces sétára elérhető, ahol éttermek, fagyizó megtalálható.
Rendezett, nyugodt környék, mely ideális építési lehetőséget nyújt mindazoknak, akik szeretik a természet közelségét.
ELLENŐRZÖTT AZ INGATLAN JOGI HÁTTERE.

I.ár: 14.900.000,- Ft

BŐVEBB INFORMÁCIÓÉRT HÍVJON BIZALOMMAL, HA NEM VAGYOK ELÉRHETŐ, VISSZAHÍVOM!

Ügyvédi háttérrel és földhivatali ügyintézéssel is segítjük hozzánk forduló ügyfeleinket.
KÖZGAZDÁSZ HITELÜGYINTÉZŐNK GYORS ÉS MINDENRE KITERJEDŐ SEGÍTSÉGET NYÚJT A MEGFELELŐ HITELKONSTRUKCIÓ KIVÁLASZTÁSÁBAN és lebonyolításában. A visszafizetendő összegekben akár MILLIÓS ELTÉRÉSEK IS LEHETNEK, kérje ajánlatunkat.
HITELTÖRLESZTÉSI BIZTOSÍTÁSUNK RENDSZERINT OLCSÓBB A BANK AJÁNLATÁNÁL ÉS MAGASABB SZOLGÁLTATÁST NYÚJT. Így akár betegség, felmondás, vagy közös megállapodással történő munkahelyvesztés esetén sem veszíti el szeretett otthonát.

ELADNÁ INGATLANÁT A TOVÁBBLÉPÉSHEZ? Már 12 éves múlttal, több mint 1000 adásvétellel a hátunk mögött számíthat szakmaiságunkra és támogatásunkra.

Ár

Irányár 14,9 millió Ft (496 000 Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Szigetingatlan - Ingatlanközvetítés, hitelügyintézés, energetikai tanúsítvány
Név Knul Andrea
Telefon +36 70 206 9413, Mutasd
Email knul.andrea@ Mutasd