Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege ikerház
Belső terület 150 m²
Építési állapot új
Építési mód tégla
Szobák száma 5 szoba
Telek terület 632 m²
Parkolás van teremgarázs
Komfort luxus
Fűtés geotermikus / zöldenergia
Ingatlan állapot kívül: luxus
belül: luxus
Épült 2018
Épület szintje 2
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: telken
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika aa++: <40% minimális energiaigényű
Mogyoródon a Lake Forest Villaparkban, iker-villát kínálunk értékesítésre. Az ingatlan a tóparthoz közeli, 1264 nm-es telek közepén elhelyezkedő, garázs és háztartási helyiség kapcsolatos, egyenként 149.92 nm-es kétszintes, luxus kivitelezésű passzív ikerház, mely 12 nm-es kert kapcsolatos terasszal és 15 nm-es tetőterasszal rendelkezik.

Az ingatlan a legmodernebb gépészeti technológiával készül, mely a passzív ház besorolású AA++energetikai osztállyal rendelkezik. Az épület 30 cm-es falazatú, 15 cm-es grafit szigetelésű. A fűtése levegő-víz üzemű hőszivattyúról történik, mely hőleadása radiátorokon keresztül történik. Megújuló energiaforrások, alternatív energiaellátás megvalósítása is megoldott. A műanyag nyílászárók 2 rétegű hőszigetelő üvegezésűek.

Az ingatlan a család életvitelének megfelelően jól átgondolt terület kialakítással rendelkezik.
A földszinten az előtérből (7.65 nm) a háztartási helyiség (4.68), és a hálószoba (12 nm) nyílik, melybe a gardróbon (2.4 nm) keresztül lépünk, ehhez a helyiséghez tartozik a zuhanyzós fürdőszoba (2.56 nm) és a különálló WC (1.44 nm). Az amerikai konyha-nappaliból (40 nm) léphetünk a kert kapcsolatos teraszra (12 nm). A lépcsőházzal szemben a kamra (2 nm) került kialakításra. Az emeleten további 3 hálószoba (12 és 12.76 nm-esek), gardrób (4.29), zuhanyzós és fürdőkádas, dupla mosdós fürdőszoba (6 nm) és WC (1.76 nm) valamint panorámával rendelkező tetőterasz (15 nm) került kialakításra.
A gépjármű tárolására alkalmas garázs (18 nm) a ház része.

Az épülő Lake Forest Villapark tökéletes otthona lesz azok számára, akik Budapest közelében szeretnének élni, de a természet közelsége, az erdő és a tó biztosított kikapcsolódási, sportolási lehetőségről se mondanának le a szabadidejük tartalmas eltöltése érdekében. A villapark bejáratánál játszótér, mini sportpálya is a lakók részére fenntartott.
A Cserhát és a Gödöllői-dombság között elterülő 15 hektáros terület Mogyoród településhez tartozik, így kiváló megközelíthetőségű és közlekedési lehetőségekkel bír.

I.ár: 95.000.000,- Ft

Ár

Irányár 95 millió Ft (633 000 Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Szigetingatlan - Ingatlanközvetítés, hitelügyintézés, energetikai tanúsítvány
Név Knul Andrea
Telefon +36 70 206 9413, Mutasd
Email knul.andrea@ Mutasd