Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege ipari ingatlan
Építési mód tégla
Belső terület 360 m²
Telek terület 4000 m²
Komfort komfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épület szintje 2
Energetika nincs
Lift nincs
Szigetszentmiklóson, az M0 autóúthoz közel, össztömeg korlátozás nélkül megközelíthető helyen önálló, két részre osztott, fűthető raktár épület kiadó!

A téglából készült épület 2 részre tagolt és mindkét fele nagy teherbírású galériával rendelkezik. Az épület egyben és külön-külön is kiadó.
Az épület első fele 141 nm alapterületű raktár, amely 90%-ban galériázott (tehát közel dupla alapterületű, a galéria alatt-felett a belmagasság 3 méter) és a bejáratnál egy kb. 12 nm-es irodahelyiség lett leválasztva. Emellett egy árumozgatásra alkalmas ajtó nyílik a raktár felé. Az épület radiátoros fűtéssel rendelkezik, saját falikazánnal és saját mérőórákkal elszámolható a rezsifogyasztás.

Az épület hátsó fele 212 nm alapterületű, ehhez adódik még hozzá a kb. 70% galéria területe (galéria alatt 3 m belmagasság). Ez a raktár is önállóan fűthető, saját mérőórákkal rendelkezik. A tető szigetelése folyamatban van. A raktár egy 2,9 méter magas, 5,8 méter széles kapuval rendelkezik.

A telken 3 épület található, a kiadó raktárépület a leghátsó. Végig szilárd burkolatú úton megközelíthető. Zárható kapuval ellátott az ingatlan, amelyre nyerges vontatóval is be lehet hajtani. Az épület téglából épült, műanyag nyílászárókkal rendelkezik, pormentes betonnal burkolt.
Amennyiben igény van rá, úgy további helyiségek kialakíthatóak, valamint egy külön épületben irodahelyiség kérhető.

Bérleti díj:
212 nm-es épületfél: 616.000 Ft+ÁFA+rezsi.
141 nm-es épületfél: 423.000 Ft+ÁFA+rezsi

Kaució: 3 hónap

Ár

Bérleti díj 616 ezer Ft/hó
(1 711 Ft/hó +ÁFA/nm)

Érdeklődni

Iroda Szigetingatlan - Ingatlanközvetítés, hitelügyintézés, energetikai tanúsítvány
Név Madaras János
Telefon +36 20 422 Mutasd
Email madaras.janos@ Mutasd