Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 92 m²
Építési állapot újszerű
Építési mód tégla
Szobák száma 1+4 félszoba
Telek terület 499 m²
Parkolás van fedetlen felszíni beálló
Komfort összkomfort
Fűtés villany
Ingatlan állapot kívül: kitűnő
belül: kitűnő
Épült 2017
Épület szintje földszintes
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: nincs
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Pakoljon a bőröndbe és már költözhet is.

Délegyháza új építésű részén vált eladóvá ez az alig használt, 92 nm-es, 4 hálószobás, fedett teraszos családi ház. A telken 2 egyforma családi ház épült, amelyek tárolóval kapcsolódnak egymáshoz, tehát nincs áthallás. Ez az eladó ingatlan a hátsó, amely saját bejárón megközelíthető, így csendesebb és biztonságosabb.

A családi házat 2017-ben adták át, jelenlegi tulajdonosai megváltozott élethelyzet miatt döntöttek az eladása mellett. A ház tökéletes esztétikai és műszaki állapotban van, sokat költöttek rá pluszban, hogy igazi otthonná váljon, ahol csak élvezni kell az életet.
A bejárót fehér murvával szórták le. A kertet automata öntözőrendszerrel látták el és füvesítették, valamint tujákat ültettek a kerítések mellé. A kert végében egy fémszerkezetű kerti tároló kapott helyet. A belső terek is minőségről és jó ízlésről tanúskodnak. A vételár része a beépített és gépesített konyhabútor, nappali szekrény, gardróbszekrény a közlekedőben, előszoba bútor és a hálószobaszekrények, WC-ben beépített szekrény, valamint a LED-es világítás.
A ház jól szigetelt és különlegessége, hogy teljesen elektromos fűtéssel látták el. Padlófűtéssel és a nappali felől mennyezet fűtéssel is kiegészítették. Így nincsenek radiátorok, az áramfogyasztás az eddigi tapasztalatok alapján nem fogja meghaladni egy hasonló méretű, gázfűtéses ház fűtésköltségét. A helyiségek hőmérséklete külön vezérelhető. Négy hálószobája világos és ideális méretű. A fürdőszobában a kád mellett épített zuhanykabin is található, valamint dupla mosdókagyló. A WC külön helyiségben kapott helyet, valamint egy mosókonyha is kialakításra került, ahol a mosógép, a meleg vízhez szükséges villanybojler is található. A nappali ideális méretű, napfényes, innen léphetünk ki a tágas fedett teraszra. A konyhabútor kényelmesen használható és nagy, egy családot bőven kiszolgál, emellett jut hely a nagyobb családi étkezésekhez is.

A környék egy rohamosan kiépülő településrész, sok új házzal, fiatal szomszédokkal. Közel a fővároshoz, jó levegőn, közel a délegyházi tavakhoz, igazán minőségi otthonra lelhetnek ebben a házban.

I.ár: 35.700.000 Ft

Ár

Irányár 35,7 M Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Szigetingatlan - Ingatlanközvetítés, hitelügyintézés, energetikai tanúsítvány
Név Madaras János
Telefon +36 20 422 2 Mutasd
Email madaras.janos@ Mutasd
csak nálunk