Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 104 m²
Építési állapot használt
Szobák száma 2+1 félszoba
Telek terület 1864 m²
Parkolás van fedetlen felszíni beálló
Komfort összkomfort
Fűtés vegyes
Ingatlan állapot kívül: felújítandó
belül: átlagos
Épült 1975
Épület szintje 1
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Lift nincs megadva
Ráckevén, a Szulai tó és a Kis-Duna közelében eladó ez a 104 nm-es, 3 hálószobás, alápincézett családi ház, amelyhez kisebb melléképületek és 1864 nm gondozott telek tartozik.
A családi ház belső kialakítása jó, körbenapozott, így mindig világosak a helyiségei. A konyhát és az étkezőt érdemes lehet egybenyitni, mert hangulatosabbá és modernebbé tehető vele a ház. A konyhához kamra is tartozik, az étkezőből pedig hátrafelé egy fedett teraszra léphetünk ki, ahonnan külön nyílik a padlásfeljáró, amely 4.2 nm a lakóterületen felül. A ház koránál fogva komplett felújításra szorul. Villanyvezetékek, fűtésrendszer (jelenleg gravitációs, fatüzelésű kazánhoz méretezett) nyílászárók, homlokzati szigetelés (pince felől is), burkolatok, vízvezetékek.
A ház 1975-ben épült, vegyes falazattal rendelkezik és fagerendás födémmel. A tetőszerkezet jó állapotú, palatábla fedéssel rendelkezik. Három kémény is készült, valamint lent a pincében található a fatüzelésre alkalmas kazán, gázkazán. A meleg vízellátást villanybojler biztosítja. Úgy tervezték, hogy a pincébe autóval le lehet állni, de igény szerint a lejárót át kell alakítani. Az ablakok a hagyományos gerébtokos fából készültek. Összességében masszív szerkezetű, jó a belső kialakítása, így egy család részére megéri korszerűsíteni. Szép utcában, rendezett környéken található a ház. Hátul a kertben pedig megtermelhető mindaz, amire egy családnak szüksége van. Tehermentes ingatlan, a kiköltözésre legalább 2 hónapot kérnek.

I.ár: 15.000.000.- Ft

Ár

Irányár 15 M Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Szigetingatlan - Ingatlanközvetítés, hitel, biztosítás
Név Madaras János
Telefon +36 20 422 2 Mutasd
Email madaras.janos@ Mutasd