Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 111 m²
Építési állapot új
Szobák száma 2+1 félszoba
Telek terület 383 m²
Parkolás van fedett felszíni beálló
Komfort duplakomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: új
belül: új
Épült 2018
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 2
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Lift nincs
Dunaharaszti – Millenniumtelepen 111 nm-es, 2+1 félszobás, nappalis, dupla teraszos, fedett kocsi beállós, 383 nm-es telekkel új építésű családi ház leköthető.

A telkeken az épületek két gépkocsi tároló összeépítésével kapcsolódnak majd, így lakóhelyiségek nem csatlakoznak egymáshoz, az áthallás teljes egészében kizárható. Az egyik ház már elkészült és eladásra került, a szomszédos telken 2018-ban megépülő ház MOST leköthető.
A meghirdetett telekre egy földszint + emelet szintekkel tervezett, kényelmes családi lakóház épül.
A földszinten a nappali, az emeleten a háló rendeltetésű helyiségek kapnak helyet. Az utca felől fedett személybejárót és egy gépkocsibejárót alakítanak ki. A fedett gépkocsi tároló közvetlenül a bejárat mellett helyezkedik el.
A földszint akadálymentesen is kialakítható. A földszinten fő funkcióként a nappali, a bejárattal szemben az étkező, ill. vele szervesen kapcsolódva a konyha helyiségei találhatók. A nappali-konyha-étkező funkciók szerves kapcsolatát, ill. részleges elkülönítését is az emeletre vezető lépcső biztosítja.
Az előtérből közvetlenül nyílik még a gardrób, innen pedig a wc-t is tartalmazó háztartási helyiség.
A családi együttlétekre használt étkező-konyha funkció számára jó benapozást biztosítva, dél-nyugati, nyugati tájolásúak ezek a helyiségek. Az étkezőből megközelíthető a napos fekvésű, több évszakon át is jól használható terasz. A kamra a lépcső alatti térben kap helyet. Az emeleten 3 vagy igény esetén 4 háló és egy tágas fürdő, külön wc és gardrob kap helyet. A szobák közül kettő 12 m2, és egy 10 m2 feletti. A lakások fűtése és használati meleg víz előállítása egyedi kondenzációs kombi gázkazán beépítésével oldható meg. A lakóépületet gépészeti megoldásai alkalmassá teszik a későbbiekben egy esetleges napelemes ill. napkollektoros rendszer fogadására. Tartalékfűtésként a nappaliban elhelyezhető lesz egy egyedi tüzelésű kályha. Az ehhez szükséges kéményalap a födémekben kéményáttörés (zárfödémben a lehetősége) elkészül, utólagosan megvalósítható. A fürdőszobák ill. WC-k természetes szellőzésűek. A lakóház alatt vasalt beton sávalapok készülnek, a felmenő szerkezet 30 cm Porotherm kerámia falazóelemekből készül, amire 15 cm vastag EPS homlokzati hőszigetelés kerül. A földszint és az emelet felett előregyártott vasbeton gerendás födémszerkezet készül. A homlokzat fehér és pasztellszínű vakolt homlokzatképzést kap, dinamikusan kiosztott világos és sötétebb, sávosan vakolt homlokzati elemek találhatók. A francia erkélyek fém korlát elemei edzett üveg burkolatot kapnak.

A kivitelezéssel megrendeléstől számított 6-9 hónap alatt készül el beruházó cég, amely komoly referenciamunkákkal rendelkezik. Az ár nem tartalmazza a burkolatokat és szanitereket. CSOK 10+10 igényelhető. HÉV és Volánbusz megállók kb. 10 perc sétával elérhetőek.

Ár: 39.000.000 Ft

Ár

Irányár 39 M Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Szigetingatlan - Ingatlanközvetítés, hitel, biztosítás
Név Madaras János
Telefon +36 20 422 2 Mutasd
Email madaras.janos@ Mutasd
CSOK
igényelhető