Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 125 m²
Építési állapot használt
Szobák száma 1+3 félszoba
Telek terület 672 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épült 2004
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje földszint + tetőteres
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Lift nincs
Egy kis csemege a sablonos ingatlanok között.

Halásztelek nívós, csendes, átmenő forgalomtól szinte teljesen mentes utcájában, közel a központhoz kínáljuk eladásra ezt az egyedi stílusú, napfényes, korszerű és jó belső kialakítású önálló családi házat.
A telek 672 nm, a ház lakóterülete pedig 104 nm, amelyen felül van még a garázs 15,8 és a kazánház/tároló 5 négyzetmétere. Az ingatlan 2004-ben épült, 38-as porotherm téglából, fa nyílászárókkal. A fűtésről és a meleg vízellátásról szinte új kondenzációs kazán gondoskodik. Közvetlenül a házhoz épített garázsában 1 autót lehet tárolni (innen a házba is bejárás nyílik), valamint a garázs előtt 1 autónak lett fedett beálló kialakítva. A belső kialakítása egyedi és különleges, mert a nappali felett, a födémet elhagyva az egész tetőszerkezet látható. A tetőtérben galéria közlekedő lett kialakítva, amelyből nyílik a 2 hálószoba, WC helyiség. A galériában pedig egy dolgozó sarok található. A tetőszerkezet rendkívül masszív, mert dupla favázzal rendelkezik, a kettő között hőszigeteléssel. A sok fa látványa nagyon hangulatossá teszi a belső teret. A földszinten az előtérből nyílik egy bidével kiegészített WC helyiség. A konyha mögött kamra kapott helyet. A gépesített konyhabútor a vételár részét képezi. A nappali-étkező ideális méretű egy családnak még vendégekkel is. Az előszoba bútorok beépítettek, így azok is a vételárba részei. A nappaliból egy hálószoba lett leválasztva, jelenleg szülői hálóként funkcionál. A fürdőszoba a lépcsőfeljáró mellett van, amely sarokkádas és egy épített zuhanyzónak lett még kihagyva hely. A lépcsőfeljáró alatt pedig a garázsajtó nyílik. A lépcsőkorlát igazi kovácsoltvas. A nappaliban és az egyik tetőtéri szobában 1-1 klíma található. A ház gázfogyasztása havi átlagban 20ezer forintból kijön, amely egy 4 tagú család esetében elég jó, ekkora légtérrel.

A nappaliból egy nagy teraszra léphetünk ki, amely nagyon átgondoltan nem járólappal, hanem térkővel burkolt, így sosem fagy fel és jól takarítható. A kert végében egy jól termő diófa található és egy kis gyerek játszóház.

Ha jó hangulatú és nyugodt otthont keres családjával szép környezetben, ajánlom az ingatlan megtekintését.

I.ár: 41.600.000 Ft

Ár

Irányár 41,6 M Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Szigetingatlan - Ingatlanközvetítés, hitel, biztosítás
Név Madaras János
Telefon +36 20 422 2 Mutasd
Email madaras.janos@ Mutasd
garázzsal