Az ingatlanközvetítés nem játék, hanem felelősség és bizalom kérdése.

Az értékesítők az ingatlant helyezik fókuszba, mi ingatlan tanácsadók pedig az emberekkel foglalkozunk, nem csupán az ingatlanokkal. Szolgáltató vállalkozásként világosan látjuk, hogy működésünk sikere azon múlik, mennyire tudjuk feltárni vásárolóink és eladóink sokszínű igényeit, és azt összhangba hozni a valósággal, mert feladatunk, hogy hatékonyan párosítsuk a keresletet a kínálattal.

A Szigetingatlan jelmondata megfelelő összegzését adja annak a filozófiának, amely alapján tevékenységünket végezzük:

„Együtt, az Ön otthonáért.”

 


Trükkök százaira nincs szükségünk, így is eredményesek vagyunk és elég dicséretet kapunk ügyfeleinktől:

„A településen több ingatlan iroda is működik. Mi a férjemmel Őket választottuk. Nem bántuk meg, mert nagyszerű munkát végeztek. Pontos, precíz, megbízható, mindkét félre (eladó-vevő) kiterjedő figyelemmel jártak el. Nem elsősorban az üzleti érdek szem előtt tartása vezérelte munkájukat. A továbbiakban az ingatlan vásárlásnál is Őket fogjuk választani. Bátran ajánljuk bárkinek szolgáltatásukat, ha egy nyugodt, szinte családias légkörű, megbízható üzletmenetre vágynak.

További jó munkát és egészséget kívánunk a kis csapatnak!! Csak így tovább!!”
 

„Több hónapnyi saját, sikertelen hirdetést követően úgy döntöttünk, hogy szakmai segítséget kérünk, és szerencsére megtaláltuk a legjobb megoldást. Köszönjük szépen a Szigetingatlan gyors és hatékony munkáját! Krisztina és János mindenben a segítségünkre voltak, maximálisan megbízhattunk bennük. A megkereséstől a sikeres adásvételi szerződés aláírásáig végig fogták a kezünket és minden kérdésünkre azonnali választ kaptunk. Mindenkinek ajánljuk ezt az ingatlanirodát, aki profi, segítőkész szakemberekkel szeretné értékesíteni ingatlanát.”

 

Az ingatlanközvetítői szolgáltatás alapvetően egy kényelmi szolgáltatás. Nem állítjuk, hogy lehetetlenség eladni egy ingatlant közvetítő nélkül, de…

  • ha nincs ideje a hirdetésekkel vesződni, állandó készenlétben állni…
  • ha fél attól, hogy kit enged be otthonába…
  • ha az áralku kényelmetlen az Ön számára…
  • ha az adásvétel folyamatát nem látja át…
  • ha nem ismer energetikust, költöztető céget…
  • ha az adók és illetékek fejtörést okoznak…
  • … és még legalább 244 kérdésben tudunk segíteni.

 

Büszkén képviseljük szakmánkat, szeretjük a hivatásunkat. Valljuk, hogy ez egy életforma. Mi nem ígérgetünk, de mindent megteszünk a siker érdekében, akár ingatlant eladni, akár vásárolni szeretne. Legyen közös értékünk az őszinteség, a pontosság és működjünk együtt.

Szeretettel látjuk Önt irodánkban.  Ismerjük meg egymást, beszélgessünk egy kávé mellett. Adjon egy esélyt a minőségi közvetítésnek, és ha mégsem egyeznének elképzeléseink, barátokként válunk el.

Ügyvédeink, független hitelközvetítőnk, energetikusunk, költöztetőnk, asztalosunk, árnyékolástechnikai szakemberünk várja az Ön/Önök megkeresését. Szükség esetén megrendelheti tőlünk tulajdoni lapját, térképszelvényét is.

 

Csak olyan megbízást fogadunk el, amely reális piaci értéken, reális elképzelésekkel kerülhet adatbázisunkba (nem nyomott áron – nagy különbség), tehát ha valóban eladni szeretné, nem csak árultatni az ingatlanját. Nem érdekünk az adatbázis építés, munkatársaink felé sem támasztunk ilyen kényszert és kötelező kizárólagosság sincs.

Ellenőrizzük az ingatlan jogi helyzetét, a valóságot tükröző fotódokumentációt készítünk, valós méretekkel, túlzások és elhallgatások nélkül kínáljuk eladásra az ingatlanokat.

 

Az együttműködésről…


A Szigetingatlan a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetségének (MIOSZ) tagja.
Így jelenleg több, mint 11.000 családi ház, ikerház, sorház, telek, panellakás, tégla lakás, vízparti nyaraló közül tudunk ajánlatot adni. Amennyiben minket bíz meg, nem csak 1 ingatlanirodának ad megbízást, hanem több, mint 250 irodának és közel 1000 munkatársunknak, hiszen a MIOSZ teljes hálózata közös adatbázisból dolgozik.

 

Ingatlanközvetítői névjegyzék reg.szám: C444/2017.

Minden esetben ellenőrizze az ingatlanközvetítők névjegyzékben történő regisztrációját itt. Ne álljon szóba „ál ingatlanosokkal”. Irodánk mindenben a törvényi előírásoknak megfelelően végzi munkáját már 1 évtizedes tapasztalattal.