Ingyenes hitelügyintézés. Lakáshitel és pályázati lehetőségek.

 

Tisztelt Ügyfeleink!

 

Várkonyi Ádám vagyok, a Szigetingatlan ügyfeleinek pénzügyi támogatását (hitel, biztosítás, lakástakarékpénztárak, pályázat, stb.) irányító csapat vezetője. A mai világban az ingatlanközvetítés elképzelhetetlen pénzügyi ügyintézői háttér nélkül.

Irodánk egy ingatlan adásvételénél megvizsgálja a vevő teljes körű pénzügyi lehetőségeit. Megtesszük ezt akkor is, ha nem a Szigetingatlan kínálatából találta meg álmai otthonát, viszont szüksége van egy valóban tapasztalt pénzügyi szakértő segítéségére. Így vagy úgy, lássuk be: milliók múlhatnak egy jó, vagy rossz pénzügyi döntésen.

Több mint 10 éves banki alkalmazotti pályafutásom alatt komoly szakmai tapasztalatra tettem szert. 1,5 milliárd forintot meghaladó lakossági jelzáloghitelnél nyújtottam szakmai segítséget, ezt követően 6 évet vállalati hitelezésben is eltöltöttem.

A sok év banki alkalmazotti lét rávilágított egy súlyos ügyfél kiszolgálási hiányosságra. A banki alkalmazott csak az adott bank saját termékeiről tud tájékoztatást adni, konkurenciaelemzés nélkül.

Ekkor jött a felismerés, hogy a teljes körű és minőségi ügyfélkiszolgálás, az ügyfelek érdekeinek maximális képviselése csak akkor valósítható meg, ha a hitelügyintéző az ügyfél érdekében jár el. Az ügyfél oldalán független ügyintézőre van szükség, aki az ügylet egyedi helyzete alapján a teljes piac kínálatából keresi meg a legjobb megoldást a hiteltermék, a banki márkanév érdekei nélkül. 

Így felismertünk egy másik alapkövetelményt is. Ha azt szeretnénk elérni, hogy az ügyfeleink biztonságosan, komfortosan érezzék magukat az ingatlanvásárlás alatt, a teljes folyamatot „házon belül” kell levezényelnünk. Ügyfeleinknek teljes körű szakértői csapatot nyújtunk: CSOK szakértővel, biztosítási specialistával, ingatlanos szakjogásszal illetve ingatlan szakértővel, KKV pénzügyi ügyintézővel, pályázatíróval, adótanácsadóval. Lakástakarékpénztári (LTP) számla nyitásában gondolkodik? Forduljon hozzánk bizalommal. Mi mind a 4 lakástakarékpénztári szolgáltató LTP termékeit ismerjük, így az elképzeléseinek megfelelőt tudjuk ajánlani.

 


HITELÜGYINTÉZÉS

A Hpt (2013. évi CCXXXVII. törvény) 2016.03.21-től hatályos változásokat léptetett életben, melyben a hiteltanácsadó szó használatát korlátozta, módosította. A fent említett törvény a hiteltanácsadó szót konkrétabb módon szabályozza, ami a használatát illeti.

Tehát ennek alapján kijelenthetjük, hogy a Szigetingatlan hiteltanácsadó tevékenységet nem végez. A törvény értelmében a hitel tanácsadó ill. a független hiteltanácsadó megnevezést nem használhatjuk.

Ez azonban hozzáértő szakértelmünket és egyénre szabott, teljes körű ajánlatunkat nem befolyásolja.

A hitelközvetítő csapatunk továbbra is elsődleges célja a lakáshitelek, jelzáloghitelek és állami támogatások megismertetése, ill. az Ön számára legmegfelelőbb pénzügyi megoldás megtalálása.

Ráadásul a hitelközvetítés és az ügyintézés nálunk teljesen ingyenes!

Várom megkeresését!

Üdvözlettel:

Várkonyi Ádám

 

Email: hitel@szigetingatlan.hu

Központi telefonszám: 06/20-422-2043

 

 

Díjmentes hitelügyintézés a Csepel-szigeten, Szigetszentmiklós, Szigethalom, Tököl, Halásztelek, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Ráckeve, Taksony, Dunaharaszti, Dunavarsány, Délegyháza, Budapest XXI. kerülete (Csepel) településeken. Nem csak a nálunk vásárolt ingalanok mellé veheti igénybe díjmentesen a hitelügyintézőnk segítségét.

 

Hiteligényfelmérő adatlap

millió forintban értendő!
millió forintban értendő!
A *** megjelölt elemek megadása kötelező!