Együtt, az Ön otthonáért

Ingyenes hitelügyintézés, lakáshitel, CSOK, Lakástakarékpénztár ügyintézés

A Szigetingatlan ingatlanközvetítő irodában ügyfeleink számára biztosítjuk az ingyenes hitelügyintézést. Lakáshitel, jelzálog, hitelekkel kapcsolatos tanácsadás, hitelügyintézés, lakástakarékpénztári ügyintézés. Díjmentes hitelügyintézés a Csepel-szigeten, Szigetszentmiklós, Szigethalom, Tököl, Halásztelek, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Ráckeve, Taksony, Dunaharaszti, Dunavarsány, Délegyháza, Budapest XXI. kerülete (Csepel) településeken.

Ingyenes hitelügyintézés. Lakáshitel és pályázati lehetőségek.

 

Tisztelt Ügyfeleink!

 

Várkonyi Ádám vagyok, a Szigetingatlan ügyfeleinek pénzügyi támogatását (hitel, biztosítás, pályázat, stb.) irányító csapat vezetője. A mai világban az ingatlanközvetítés elképzelhetetlen pénzügyi ügyintézői háttér nélkül.

Irodánk egy ingatlan adásvételénél megvizsgálja a vevő teljes körű pénzügyi lehetőségeit. Megtesszük ezt akkor is, ha nem a Szigetingatlan kínálatából találta meg álmai otthonát, viszont szüksége van egy valóban tapasztalt pénzügyi szakértő segítéségére. Így vagy úgy, lássuk be: milliók múlhatnak egy rossz pénzügyi döntésen.

Több mint 10 éves banki alkalmazotti pályafutásom alatt komoly szakmai tapasztalatra tettem szert. 1,5 milliárd forintot meghaladó lakossági jelzáloghitelnél nyújtottam szakmai segítséget, ezt követően 6 évet vállalati hitelezésben is eltöltöttem.

A sok év banki alkalmazotti lét rávilágított egy súlyos ügyfél kiszolgálási hiányosságra. A banki alkalmazott csak az adott bank saját termékeiről tud tájékoztatást adni, konkurenciaelemzés nélkül.

Ekkor jött a felismerés, hogy a teljes körű és minőségi ügyfélkiszolgálás, az ügyfelek érdekeinek maximális képviselése csak akkor valósítható meg, ha a hitelügyintéző az ügyfél érdekében jár el. Az ügyfél oldalán független ügyintézőre van szükség, aki az ügylet egyedi helyzete alapján a teljes piac kínálatából keresi meg a legjobb megoldást a hiteltermék, a banki márkanév érdekei nélkül. 

Így felismertünk egy másik alapkövetelményt is. Ha azt szeretnénk elérni, hogy az ügyfeleink biztonságosan, komfortosan érezzék magukat az ingatlanvásárlás alatt, a teljes folyamatot „házon belül” kell levezényelnünk. Ügyfeleinknek teljes körű szakértői csapatot nyújtunk: CSOK szakértővel, biztosítási specialistával, ingatlanos szakjogásszal illetve ingatlan szakértővel, KKV pénzügyi ügyintézővel, pályázatíróval, adótanácsadóval. 

 


HITELÜGYINTÉZÉS

A Hpt (2013. évi CCXXXVII. törvény) 2016.03.21-től hatályos változásokat léptetett életben, melyben a hiteltanácsadó szó használatát korlátozta, módosította. A fent említett törvény a hiteltanácsadó szót konkrétabb módon szabályozza, ami a használatát illeti.

Tehát ennek alapján kijelenthetjük, hogy a Szigetingatlan hiteltanácsadó tevékenységet nem végez. A törvény értelmében a hitel tanácsadó ill. a független hiteltanácsadó megnevezést nem használhatjuk.

Ez azonban hozzáértő szakértelmünket és egyénre szabott, teljes körű ajánlatunkat nem befolyásolja.

A hitelközvetítő csapatunk továbbra is elsődleges célja a lakáshitelek, jelzáloghitelek és állami támogatások megismertetése, ill. az Ön számára legmegfelelőbb pénzügyi megoldás megtalálása.

Ráadásul a hitelközvetítés és az ügyintézés nálunk teljesen ingyenes!

Várom megkeresését!

Üdvözlettel:

Várkonyi Ádám

 

Email: iroda@szigetingatlan.hu

Központi telefonszám: 06/20-422-2043

 

 

Díjmentes hitelügyintézés a Csepel-szigeten, Szigetszentmiklós, Szigethalom, Tököl, Halásztelek, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Ráckeve, Taksony, Dunaharaszti, Dunavarsány, Délegyháza, Budapest XXI. kerülete (Csepel) településeken. Nem csak a nálunk vásárolt ingalanok mellé veheti igénybe díjmentesen a hitelügyintézőnk segítségét.

 Hiteligényfelmérő űrlap

Hitelekkel kapcsolatos kérdései vannak? Kérjük adja meg elérhetőségét és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Az ingatlan vételára*

Az önerő mértéke*

Az Ön neve*

Email cím*

Telefonszám*

Melyik településen lakik Ön?*

Üzenet szövege

Küldés


Kedves {{ugyfelnev}}!


Köszönjük a www.szigetingatlan.hu weboldalon keresztül elküldött érdeklődését, melyet sikeresen regisztráltunk rendszerünkben.
Kollégánk hamarosan megkeresi Önt.

Türelmét addig is köszönjük!
Üdvözlettel,
Szigetingatlan - Ingatlanközvetítés, értékbecslés
Hiba történt!