Együtt, az Ön otthonáért

Ügyfeleink véleménye szigetszentmiklósi ingatlanközvetítő irodánk szolgáltatásairól.

Ügyfeleink véleménye ingatlanirodánkról, ingatlanközvetítő munkatársainkról, irodánk szolgáltatásairól. Hitelügyintéző és ingatlanos ügyvéd kollégánkról.

Az ügyfélvélemények végén a nevek a személyiségi jogok védelme érdekében rövidítve szerepelnek.Köszönjük szépen a Szigetingatlannak és főként Krisztinának azt a rengeteg segítséget és türelmet, amit irányunkban tanúsított! Az első telefon beszélgetéstől az utolsó tollvonásig rendkívül segítőkész volt, profizmusával minden utunkba álló problémát segített kiküszöbölni. Rendkívül profi, tájékozott és naprakész az ingatlan adás-vétel minden területén! Nem volt egyszerű dolga velünk, de mindent türelmesen, kedvesen elmagyarázott és ami fontos, érthetően, átlag ember számára is könnyen emészthető módon adott elő.

Külön köszönjük Dr. Nagy Tamásnak, a Szigetingatlan ügyvédjének is a jogi ügyintézést, a türelmet az ügyünkhöz és a támogatást. Nagyon jó embert ismertünk meg személyében is.

Még egyszer köszönjük Krisztina, hogy segítettél megvalósítani az álmunkat!

Mindenkinek csak ajánlani tudjuk a Szigetingatlant!

Köszönettel; Juhász családimage2.jpeg______________________________________________________________________________________


                N. Marianna megbízónk                                 Doszpod Márta kolléganőnk

Márta egy jól megfogalmazott, lényegre törő, személyes hangú és hangulatú hirdetéssel indított, melyet nagyon sikeresnek tartottam. Az eredmény szinte azonnali volt! Egy hét múlva már érdeklődők jöttek. A továbbiakban a kapcsolattartás minden formáját kihasználva és időbeosztásomhoz alkalmazkodva hozta a vevőjelölteket. Márta és az ingatlaniroda maximálisan segített a későbbiekben a vételi szándék, illetve az adás-vételi szerződés elkészítésekor. Mindenkinek köszönet érte. N. Marianna


_____________________________________________________________________________________

Vevőként köszönjük az iroda segítőkészségét, melyet az ingatlan megvétele során tapasztaltunk. Precízek voltak, megbízhatóak, az ingatlan adásvétele zökkenőmentesen, precízen zajlott. Mi maximálisan elégedettek voltunk a szakmai tudásukkal. Bátran tudjuk ajánlani másoknak is az Önök irodáját. További sok sikert kívánunk munkájukhoz!

B. család

_____________________________________________________________________________________

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani Fissi Krisztinának és munkatársainak szigetszentmiklósi lakásunk eladásához nyújtott segítségükért, professzionális munkavégzésükért!

Nyár végi megbízással indulva október közepén megvolt a vevőnk, minden rendben zajlott, Kriszta és munkatársai kedvesek, segítőkészek és nagyon rugalmasak. Nemcsak a szigorúan vett ingatlanközvetítői feladatokat vállalták fel, hanem rengeteg terhet levettek a vállunkról, egyéb kapcsolódó ügyek intézésével is. Ha kellett kommunikáltak az albérlőnkkel, szomszédokkal, költöztetőkkel-bútorszállítókkal, stb. Közreműködtek a szerződéskötésnél és a földhivatali ügyintézésben is. Végig úgy éreztük, hogy jó kezekben van az ügyünk és nem is kellett csalódnunk ebben! Várakozásunkhoz képest sikerült magasabb áron és rövidebb idő alatt eladnunk a lakást, ez azt hiszem önmagáért beszél. Korrektek, őszinték, becsületesek és tartják a szavukat, meg lehet bízni abban amit mondanak, teljes értékűen képviselik az ügyfelük érdekeit!

Köszönjük tehát a nagyszerű segítséget, maximálisan ajánlott kategória a Szigetingatlan.hu Kft!!

T. Péter

_____________________________________________________________________________________

A Ráckevén lévő eladó családi házak keresése közben több ingatlanossal is találkoztunk. Sajnos a közvetítők miatt nagyon nehézkessé kezdett alakulni a keresésünk. Ugyanis már a kezdő lépésnél akadályok merültek fel, nem lehetett elérni az ingatlanost, semmilyen formában és nem is jelzett vissza! Akivel sikerült egyeztetnünk, nem kaptunk korrekt tájékoztatásokat, csak lemutatta az ingatlant és soha többé nem is hallottunk róla! Így a tapasztalatunk alapján negatív vélemény alakult ki bennünk a közvetítők iránt! DE aztán találkoztunk Fissi Krisztinával! Vele már a legelejétől kezdve nagyon könnyen és gördülékenyen történtek az egyeztetések! A személyes találkozó alkalmával pedig egy pontos tájékoztatást és korrekt információkat kaptunk a házról és a látottakról! Krisztina felkészülve érkezett a megtekintésre és szívesen válaszolt is a kérdéseinkre!Mindvégig nagyon segítőkész volt és nagyon jó tanácsokkal látott el bennünket, amelyek hozzásegítettek minket a vásárláshoz! Mondhatnám úgyis, hogy végig fogta a kezünket és vezetett bennünket! Nagyon jó meglátásai vannak, emberi érzései, amelyek mind segítik a munkájában! Ezekkel a tulajdonságokkal pedig bizalmat ébresztett bennünk, hittünk neki és követtük a tanácsait! Nem bántuk meg, SŐT!!!Örülünk, hogy megismerhettük ŐT! 

Üdv.Zsuzsa

_____________________________________________________________________________________

Az ilyen szavakért érdemes ezt a munkát csinálni. :) 

 

_____________________________________________________________________________________


Szeretném megköszönni a segítségeteket. Hihetelen, hogy sikerült ilyen rövid időn belül eladni az ingatlant. Sokszor volt már hírdetve más ingatlanirodánál, de nem jártunk sikerrel. Pontosan 10 év telt el.

A Szigetingatlant mindenkinek csak ajánlani tudom, hisz itt még a nagyon bonyolult, mindenféle terheléssel - jelzáloghitel, végrehajtási joggal terhelt - rendelkező ingatlan sem kihívás. Nagyon együttműködő az iroda és a végsőkig kitart. Náluk nincs lehetetlen, egy céljuk van: az INGATLANT RÖVID IDŐN belül eladni! Köszönettel tartozom!!!! Szuper csapat munka. Aki ingatlant akar eladni, vagy venni, bátran válassza a Szigetingatlant.

 
 
Üdvözlettel: M. Helga
 

_____________________________________________________________________________________


Kedves Kriszti!
 
Elérkezett a pillanat, hogy megköszönjem neked és az irodának azt a csodát, amit egy új otthon jelent az ember életében.
Nagyon régen volt, amikor a lakásvásárlás gondolata megszületett bennem, amit hosszas töprengés követett. Tavaly tavasszal a tettek mezejére léptem, elkezdtem önállóan lakást keresni. Hihetetlen dolgokban volt részem, sok bosszúság és csalódás ért. Előfordult, hogy a tulajdonos végigvezetett a lakásán és amikor látta a komoly szándékot, elmondta, hogy van neki egy másik is, tulajdonképpen az az eladó. Igaz, hogy nem a második emelet, hanem a negyedik egy lapostetős négyemelets házban, de "ez nekem nem lehet gond, fiatal vagyok, tudok lépcsőzni". Aztán volt, aki egy beázás kapcsán közölte velem, hogy rosszul látok, az festési hiba. Megtörtént az is, hogy inkább én mutattam be egy közvetítőnek az ingatlant, mint ő nekem. Nem sorolom tovább a szörnyű élményeimet, mert te mindezt feledtetted! Az első találkozásnál látszott, hogy ez más lesz. Tisztában voltán az ingatlan adottságaival, reális képet kaptam az eladóról, végig moderáltad az adás-vételt. Hol én hívtalak, hol az eredeti tulajdonos, mert mindketten benned bíztunk meg igazán. Adódtak nehézségek, a bürokrácia végaláthatatlannak tűnt, de Te és János mindvégig segítettetek hol azonnali közjegyzővel, hol néhány jó szóval, hol jogi tanácsokkal. Nem tudok elég hálás lenni azért, hogy eljutottam idáig! Nagyon köszönöm!!!
 
Üdv,
Edina

 

_____________________________________________________________________________________


Ezzel a pár sorral szeretnénk köszönetet mondani Fissi Krisztinának és Madaras Jánosnak :)

Lakásunkat eladva, másik ingatlant keresve hozott össze a sors minket a Szigetingatlan irodával. Előző ingatlanosunkban csalódva, félve hívtam az ingatlan irodákat. Egy kedves, megnyugtató hang vette fel a telefont (Krisztina ) és bár nem azon a helyen, de azonnal tudott nekünk ajánlani egy másik számunkra megfelelő ingatlant, amit másnap meg is tekintettünk, és már boldog tulajdonosai vagyunk :) Első találkozásunk alkalmával két rendkivül szimpatikus embert ismerhettünk meg, a ház pont olyan volt amilyennek telefonban elmondta, jó érzés volt azt látni amit előtte hallottunk, nem okozott csalódást. Az egész hitelügyintézés alatt is bármikor számíthattunk a segítségére, amiért nagyon hálásak vagyunk. Összegezve, ők ketten nem az ügyfelet látják bennünk, hanem őszintén mondhatom barátként tekintenek az ügyfelekre :)

Kívánunk nektek rengeteg, hasonlóan elégedett ügyfelet :)

Köszönettel és Üdvözettel, Zs.Teri és N.Joci

A szigetszentmártoni ikerház mindkét felének értékesítésével 2 családnak, 7 gyerkőcnek és szüleinek sikerült új otthont találnunk. :)

_____________________________________________________________________________________

A Szigetingatlan munkatársnőivel már az első beszélgetés jó benyomást és bizadalmat keltett bennem. Nagyon szimpatikusak és kedvesek, figyelmesek voltak velem. Értékes vonásuk az őszinte egyenes beszéd és velünk ügyfelekkel a korrekt eljárás. Az adás-vétel lebonyolítása az ügyvéd úr segítségével zökkenőmentes, tisztán, érthetően zajlott. Ezalatt minden segítséget megkaptunk és mindig pontosan informálva voltunk az ügymenet folyamatáról.Köszönöm szépen a  segítséget ! Ezt a korrekt kiscsapatot bátran tudom ajánlani azoknak akik ingatlannal kapcsolatos bármilyen ügyintézést gyorsan pontosan és korrekt módon szeretnének intézni.Tisztelettel :  T.  Gábor (eladó)

 

És a lakás új tulajdonosának véleménye irodánkról: A legrugalmasabb ingatlaniroda, amit valaha is láttam! Mintha ezer éve ismernénk egymást. Vidékről kerestük meg őket és 1 héten belül már meg is volt minden: a csodálatos lakás bemutatásától kezdve a szerződés megkötéséig! Profi, igényes és megbízható! Köszönjük! H. Melinda

 

 

_____________________________________________________________________________________


Szigethalom, 2015. május.

Sikeres eladás után Fissi Krisztina kolléganőnk E. Jánosné és B. Lajosné eladókkal, alábbiakban pedig elismerő soraik. Mi is köszönjük a sikeres együttműködést és a sok kedvességet, amit kaptunk Önöktől. :)

"Igazán hálásak vagyunk a sorsnak, hogy összehozott minket a Szigetingatlan Ingatlanközvetítő  Iroda munkatársaival. Egy szigethalmi családi ház eladásával bíztuk meg az Irodát. Az udvarias, fiatal szakemberek, Fissi Krisztina és Madaras János, már az első találkozásunk alkalmával szimpatikusak voltak számunkra. Fiatalos lendületet, gyors és korrekt ügyintézést tapasztaltunk  a részükről, a mi részünkről pedig megvolt irántuk a maximális bizalom. Ingatlan eladási szándékunkat szinte a saját ügyüknek tekintették. Minden, az ingatlannal kapcsolatban felmerült lépést velünk egyeztetve tettek meg, mindenről azonnal tájékoztattak bennünket, de nem  terheltek bennünket semmiféle fölösleges ügyintézéssel, minden terhet levettek a vállunkról. Ami a legfontosabb, hogy az általunk nem remélt gyorsasággal és korrekt áron, a megbízás megkötésétől számított három héten belül eladták az ingatlanunkat, amit ez úton is köszönünk Nekik."

_____________________________________________________________________________________

Tisztelt Ingatlaniroda! Ezúton szeretnénk megköszönni az ingatlan közvetítést. Hosszú időn keresztül kerestünk már ingatlant, így elég sok rossz és hasznos tapasztalatot szereztünk. A tapasztalatunk szerint az ingatlanosok többsége csak ki akartak minket használni. Egy hirdetés útján kerültünk kapcsolatba a Szigetingatlan Irodával, pontosabban Madaras Jánossal. János első perctől színpatikus volt számunkra és éreztük, hogy nem csak ránk akar erőltetni valamit. Ezután csak vele voltunk kapcsolatban a keresés során. Egy napra leszervezett nekünk több ingatlanszemlét jelentősen megkönnyítve ezzel a dolgunkat. Ennek köszönhetően nagyon gyorsan megtaláltuk a számunkra megfelelő házat, amibe már be is költöztünk. Később János még segített albérlőt is keresni a budapesti lakásunkba. Munkájának köszönhetően a költözés után két nappal ki is adtuk. Mindenkinek tudom ajánlani a Szigetingatlan Irodát, mert ha az ember ingatlanoshoz fordul segítségért, nem mindegy, hogy ki az.

Baráti üdvözlettel és köszönettel:

 

T. László 

Tököli családi ház boldog tulajdonosa

Kedves Laci! Én is köszönöm a bizalmatokat és a barátságotokat. Jó egészséget és sok boldogságot kívánok az új otthonotokhoz. :)

_____________________________________________________________________________________

2015. szeptember

Tisztelt Madaras János és Fissi Krisztina!
 
Ezúton is szeretnék köszönetet mondani munkájukért, amelynek végeredményeként 6 nap alatt sikerült vevőt találnunk 23.kerületi lakásunkra.
Az Önök kedves, udvarias, rugalmas ügyintézése sokban segítette a bizalmas együttműködésre alapuló üzleti kapcsolatot.
Másnak is csak ajánlani tudom az iroda munkáját, szimpatikus munkatársait. Jelenleg a lányoméknak az ingatlaniroda hitelügyintéző kolléganője intézi az ingatlanvásárláshoz szükséges hitelt.
Még egyszer köszönöm és további sok sikert!
Üdvözlettel: I.né Katalin

_____________________________________________________________________________________

     

Kedves Krisztina és János!

Ezúton szeretnénk megköszönni, hogy a segítségetekkel megtaláltuk az első közös kis házunkat. Már több hónapja keresgéltünk, mikor ráakadtunk a Szigetingatlan Ingatlaniroda hirdetésére. Sokáig úgy voltunk vele, hogy nem szerettünk volna ingatlanosokon keresztül házat venni, mert eddig csak rossz tapasztalatunk volt. Be kell valljuk, amikor ráakadtunk a hirdetésre, félve hívtuk fel a hirdetés melletti telefonszámot. Meg is lepődtünk, amikor egy nagyon kedves és segítőkész hölgy volt a vonal túlsó végén, aki azonnal elintézte, hogy megnézhessük a kiszemelt ingatlant.

A Szigetingatlan volt az első ingatlaniroda, amiben nem kellett csalódnunk. Amit megígértek, az mindig úgy is volt. Végig számíthattunk rájuk, mindenben segítettek. Segítségükkel egy jó ügyvédet is találtunk. A korrekt és szakszerű ügyintézésen kívül ki kell emeljük azt a kedvességet, ahogy az ügyfeleikkel bánnak.

Örülünk, hogy megismerhettünk Titeket! Mindenkinek csak ajánlani tudjuk a Szigetingetlant!!!Köszönettel: H. Rita, G. Anna, G. Mihály

_____________________________________________________________________________________

Kedves Madaras János!Ezúton szeretnénk megköszönni, hogy segítségével sikerült halásztelki ingatlanunkat értékesíteni. 2014. áprilisa óta több ingatlanost bíztunk meg az eladással egyre sikertelenebbül és sajnos rossz tapasztalatokkal. 2015. májusában a sorsnak köszönhetően megismertük Jánost, aki az első pillanatban nagyon szimpatikus, korrekt ingatlanos szakember benyomását keltette, akivel minden gondolkodás nélkül megkötöttük a megbízási szerződést.

János kiemelten foglalkozott otthonunk értékesítésével, amely rövid időn belül sikerült is.Szívvel – lélekkel végzi a munkáját. A helyszíni találkozások során baráti kapcsolat alakult ki közöttünk, szinte családtagunkká vált.Ha megbízható, korrekt és emberséges ingatlan szakembert keres feltétlen ajánlanánk Madaras Jánost és kedves kollégáit!További sok sikert, jó egészséget kívánva baráti üdvözlettel és köszönettel: H.Éva és P.Attila

 

_____________________________________________________________________________________

A közelmúltban sikerült eladnunk szigethalmi ikerházunkat, a Gárdonyi Géza utcában. Több hónapnyi saját, sikertelen hirdetést követően úgy döntöttünk, hogy szakmai segítséget kérünk, és szerencsére megtaláltuk a legjobb megoldást. Köszönjük szépen a Szigetingatlan gyors és hatékony munkáját! Krisztina és János mindenben a segítségünkre voltak, maximálisan megbízhattunk bennük. A megkereséstől a sikeres adásvételi szerződés aláírásáig végig fogták a kezünket és minden kérdésünkre azonnali választ kaptunk. Mindenkinek ajánljuk ezt az ingatlanirodát, aki profi, segítőkész szakemberekkel szeretné értékesíteni ingatlanát.

Kedves Krisztina és János, további sok sikert kívánunk mind a szakmai pályán és a magánéletetekben egyaránt! M. Rita

_____________________________________________________________________________________

 
Tisztelt Szigetingatlan!

Ezúton szeretném megköszönni elsősorban Madaras Jánosnak, hogy segítségükkel megtaláltam az új szigetszentmiklósi otthonom, egy csodálatos vízparti házikót. Kívánok Önöknek további sikeres munkát és egészséget. Köszönettel: S.László és az Anyuci  :-D

_____________________________________________________________________________________

 

 

Nagyon elégedett vagyok a Szigetingatlan közvetítő irodával, mert gyorsan sikerült vevőt találniuk szigetszentmiklósi eladó panellakásomhoz. Az ügyintézés szakszerű és gyors volt. Bátran ajánlom az irodát mindenkinek.  R. Zoltán

_____________________________________________________________________________________

 

Kedves Krisztina és János!

A házunkat eladtuk és nekem szükségem volt egy lakásra a fiamékhoz közel a XVI. kerületben.  Amikor az ember 24 év családi házban lakás után váltani kényszerül, nagyon megnézi, hogy milyen lakást választ. Nekem nagyon nagy szerencsém volt, hogy a Szigetingatlan hirdetésére ráakadtam. Főleg azért is hangsúlyozom, hogy nagy szerencsém volt, mert két ilyen lelkiismeretes, munkáját 100%-ban végző embert ismertem meg, mint Ti vagytok.

Igaz a "szlogenetek" , hogy Ti az embert  nézitek az ingatlannal együtt!!!!!!! Nagyon szépen köszönöm Nektek, hogy az ügylet lebonyolítása során sokszor lelkileg is segítettetek, mert sajnos a körülmények alakulásakor nagyon-nagyon magam alatt voltam. Ezeken a kríziseken szép szóval és nagy odafigyeléssel minden esetben, akár még késő este is, átsegítettetek.

A mai napon kötöttük meg az adás-vételi szerződést és akkor is mellettem és az eladó mellett is álltatok, egy nagyon remek és hozzáértő ügyvéd úr (Dr. Nagy Tamás) közreműködésével.

Sajnos idáig az Ingatlan irodákkal és munkatársaival elég rossz tapasztalatom volt, de végre bennetek megtaláltam azokat az embereket amilyennek kéne lenni  minden Ingatlan iroda munkatársának.

Csak ajánlani tudom a Szigetingatlan irodát és Benneteket minden olyan embernek aki lelkiismeretes, empatikus ingatlan tanácsadókat szeretne.

Kedves Krisztina és János további sikeres munkát, jó egészséget kívánok és köszönöm szépen még egyszer a közreműködéseteket.

P.Erzsi

Budapest, 2016.április

 

 

_____________________________________________________________________________________

Az alábbi levelet kaptuk egy kedves pártól, akiknek bár megtaláltuk a megálmodott ingatlant, de végül a változó szabályozói környezet miatt le kellett mondaniuk róla. Köszönjük a kedves sorokat! :)

 

"Szia!

A napokban sikerült egy olyan ingatlant találnunk, ami megfelel minden elvárásunknak, ezért kérünk, ne keress számunkra a továbbiakban ingatlanokat!

Nagyon köszönjük azt a rengeteg segítséget, amit tőled kaptunk.Sokszor te tartottad bennünk a lelket, hogy ne adjuk fel a dolgot. Sajnáljuk, hogy a Zoli-féle adásvétel nem jött létre.

Ha a későbbiekben valamelyik ismerősünk a térségben keres házat, jó szívvel fogunk téged és a Szigetingatlant ajánlani. Úgy gondolom, kevés ilyen lelkiismeretes ingatlanos tevékenykedik manapság mint te.

Még egyszer köszönünk minden segítséget!

üdvözlettel

R. Tamás és R.-T. Jácinta

 

_____________________________________________________________________________________

 

Kedves Szigetingatlan!

Nagy meglepetést és kellemes csalódást jelentett nekem, hogy megismertelek benneteket. Rettegve vártalak titeket az első találkozásunk alkalmával, arra számítottam hogy rámenős, erőszakos, csak a jutalékért dolgozó ingatlanosokat engedek majd be az otthonomba. Ehelyett két tündérien elbűvölő, első pillanattól kezdve nagyon szimpatikus hölgy (Nikolett, Krisztina) jelent meg nálam. Ezúton is szeretném megköszönni a munkátokat, különösen a tiédet Krisztina! Profi, korrekt és rugalmas munkátoknak köszönhetően másfél hónap alatt elkelt a szigetszentmiklósi lakásom a Lakihegyi Lakóparkban. A megkereséstől az adásvételi szerződés megírásáig mindenben segítettetek, támogattatok.

 

Köszönöm nektek ezt a profi munkát és emberséges hozzáállást, minden jót és sok sikert kívánok!!!

 

G.Helga

Szigetszentmiklós, 2016. augusztus

 

_____________________________________________________________________________________

 

ÖN IS SZERETNÉ ELADNI INGATLANÁT? HA A FENTIEK ALAPJÁN MEGGYŐZTÉK ÖNT ÜGYFELEINK, HOGY VELÜNK VIDÁMABB, VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT AZ ALÁBBI ŰRLAP SEGÍTSÉGÉVEL: