Köszöntjük a Szigetingatlan weboldalán!

Szigetingatlan Ingatlaniroda bemutatkozója

Etikus és szakszerű ingatlanközvetítés Szigetszentmiklós és környékén, a Csepel-szigeten. Ingatlanközvetítés, értékbecslés

Szigetingatlan Ingatlaniroda bemutatkozója

Az ingatlanközvetítés nem játék, hanem felelősség és bizalom kérdése. 


Az értékesítők az ingatlant helyezik fókuszba, mi ingatlan tanácsadók pedig az emberekkel foglalkozunk, nem csupán az ingatlanokkal. Szolgáltató vállalkozásként világosan látjuk, hogy működésünk sikere azon múlik, mennyire tudjuk feltárni vásárolóink és eladóink sokszínű igényeit, és azt összhangba hozni a valósággal.

A Szigetingatlan jelmondata megfelelő összegzését adja annak a filozófiának, amely alapján tevékenységünket végezzük:

„Együtt, az Ön otthonáért.”


Ingatlan eladás előtt áll? 


Már több, mint másfél évtizedes ingatlanközvetítői múlttal és 1000 ingatlan adásvétel tapasztalatával számíthat ránk. 

 

Nem állítjuk, hogy lehetetlenség eladni egy ingatlant közvetítő nélkül, de sok esetben jól jöhetnek Önnek szolgáltatásaink:

ha szeretné jól beárazni eladás előtt az ingatlanát: értékbecslőként valós tranzakciós adatbázis alapján nem találgatunk. Ismerjük a piacot. Volt, aki közel 2 millió forintot nyert velünk.

ha nincs ideje a hirdetésekkel vesződni, állandó készenlétben állni: tudjuk, hogy mit vár el egy lakáskereső és mit, mikor, hogyan közöljünk velük. Szűrjük az igényeket és a nehéz helyzeteket rutinból megoldjuk. Kezeljük a félelmeiket, a helyes kommunikáció fontos.

ha fél attól, hogy kit enged be otthonába: minden érdeklődőt dokumentálunk, miközben a GDPR adatvédelemnek is megfelelünk.

ha az áralku kényelmetlen az Ön számára: ezek néha sértő helyzetekké válnak közvetítő nélkül, de mi előre felkészítünk mindenkit és diszkréten kezeljük az alkut.

ha az ingatlan eladás folyamatát nem látja át, ne bízza magát a véletlenre. Személyre szabottan intézünk mindent, nálunk sosincs olyan, hogy „ezt eddig nem mondták”

ha nem ismer energetikust, költöztető céget, ügyvédet, hitelügyintézőt: gyakran adásvételi szerződésnél derül ki, hogy nincs energetikai tanúsítványuk. Bizony, egy rugalmatlan ügyvéd miatt is meghiúsulhat az adásvétel, a mi ügyvédünk jártas a nehéz helyzetekben is. A banki ügyintézők is félretájékoztatják néha az ügyfeleket, mert felületesek, míg a hitelügyintézőnk pontosan tudja, mire kell figyelni. Mindegyikre van sok rémisztő példánk, higgye el!

ha az adók és illetékek fejtörést okoznak: gyakran találunk olyan megoldásokat, amelyekkel pénzt spórolnak meg ügyfeleink, így nem kell feleslegesen illetéket fizetni. Ezért is fontos, hogy mindent alaposan átbeszéljünk.

ha csak tanácsadásra van szüksége, akkor is keressen bátran. Alkalmi díjas szolgáltatásunk keretében velünk biztosra mehet. Számíthat szakmai támogatásunkra és maga intézheti ingatlanügyeit.

ha tulajdoni lapra és térképszelvényre van szüksége

ha hitellel terhelt ingatlant adna-venne, de fél a helyzettől. Nálunk ez már rutin eset

ha a családtagok nem szeretnének egymással beszélni, de az ingatlant mégis el kell adni valahogy, mi megoldjuk. Számos esetben simán mentek velünk már az ilyen esetek is.

ha külföldről adná el ingatlanát, mi A-tól Z-ig mindent elintézünk és az értékesítés során folyamatosan, minden mozzanatról tájékoztatjuk. Ausztráliától Angliáig minden felől kaptunk már megbízást, még adásvételi szerződésen is eljártunk megbízónk helyett.

 

-        

 

Trükkök százaira nincs szükségünk, így is eredményesek vagyunk és sok dicséretet kapunk ügyfeleinktől. Referenciáinkat ide kattintva olvashatja. Az ilyen véleményekért érdemes csinálni:
 

„A településen több ingatlan iroda is működik. Mi a férjemmel Őket választottuk. Nem bántuk meg, mert nagyszerű munkát végeztek. Pontos, precíz, megbízható, mindkét félre (eladó-vevő) kiterjedő figyelemmel jártak el. Nem elsősorban az üzleti érdek szem előtt tartása vezérelte munkájukat. A továbbiakban az ingatlan vásárlásnál is Őket fogjuk választani. Bátran ajánljuk bárkinek szolgáltatásukat, ha egy nyugodt, szinte családias légkörű, megbízható üzletmenetre vágynak.
További jó munkát és egészséget kívánunk a kis csapatnak!! Csak így tovább!!” 

 

„Több hónapnyi saját, sikertelen hirdetést követően úgy döntöttünk, hogy szakmai segítséget kérünk, és szerencsére megtaláltuk a legjobb megoldást. Köszönjük szépen a Szigetingatlan gyors és hatékony munkáját! Krisztina és János mindenben a segítségünkre voltak, maximálisan megbízhattunk bennük. A megkereséstől a sikeres adásvételi szerződés aláírásáig végig fogták a kezünket és minden kérdésünkre azonnali választ kaptunk. Mindenkinek ajánljuk ezt az ingatlanirodát, aki profi, segítőkész szakemberekkel szeretné értékesíteni ingatlanát.”

 

Büszkén képviseljük szakmánkat, szeretjük a hivatásunkat, ami számunkra egy életforma. Mi nem ígérgetünk, csak tesszük a dolgunkat a siker érdekében. Minden megbízás kihívásokkal teli és mi minden nehézséget le akarunk győzni. Ez olyasmi lehet, mint az adrenalin függőknél, mi győzni szeretünk.

 

Szeretettel látjuk Önt irodánkban. Ismerjük meg egymást, beszélgessünk egy kávé mellett. Adjon egy esélyt a minőségi közvetítésnek, és ha mégsem egyeznének elképzeléseink, barátokként válunk el.

Ügyvédünk, független hitelügyintézőnk, energetikusunk, költöztetőnk, asztalosunk, árnyékolástechnikai szakemberünk is várja az Önök megkeresését. Csak olyan szakembert ajánlunk, akit mi is megbíznánk.

Hitellel, végrehajtással, követeléssel terhelt ingatlanok eladása sem ismeretlen számunkra. Banki visszavett ingatlanok közvetítésével azonban nem foglalkozunk!

Megbízásba vétel során ellenőrizzük az ingatlan jogi és műszaki helyzetét, a valóságot mutató (retusálatlan) fotódokumentációt készítünk, lézeres készülékkel mért pontos méretekkel, és elhallgatások nélkül ajánljuk az ingatlanokat. Műszakilag is átnézzük a házakat, lakásokat, ha lehet, bejárunk mindent a pincétől a padlásig.  

 

Az együttműködésről…


A Szigetingatlan a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetségének (MIOSZ) tagja. Így jelenleg több, mint 16.000 családi ház, ikerház, sorház, telek, panellakás, tégla lakás, vízparti nyaraló közül tudunk ajánlatot adni. Amennyiben minket bíz meg, nem csak 1 ingatlanirodának ad megbízást, hanem több, mint 250 tagirodának és közel 1000 ingatlanközvetítő munkatársunknak, hiszen a MIOSZ teljes hálózata közös adatbázisból dolgozik.

 

Működési területünk:


Alapvetően Budapest déli agglomerációjában dolgozunk, de ajánlás útján máshol is közvetítetünk ingatlant.
Főbb települések: a Csepel-szigetről, mint Szigetszentmiklós, Szigethalom, Halásztelek, Tököl, Szigetcsép, Szigetújfalu, Szigetszentmárton, Ráckeve, Szigetbecse, Makád mellett Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Apaj, Majosháza, Áporka, Kiskunlacháza, Dömsöd, Tass, Alsónémedi, Ócsa, Üllő, Felsőpakony. Továbbá Budapest déli kerületeiből, mint Csepel (XXI.), Soroksár (XXIII.) is vállalunk megbízást. Ajánlás útján közvetítettünk ingatlanokat a többi között Újpesten és a XVII. kerületben is. Ingatlanközvetítő hálózatunknak köszönhetően tehát nincs lehetetlen. Minden a jó együttműködésen múlik. 

 

Ingatlanközvetítői névjegyzék reg.szám: C444/2017.

Minden esetben ellenőrizze az ingatlanközvetítők névjegyzékben történő regisztrációját az Országos Kereskedelmi Nyilvántartás (OKNYIR) rendszerében ide kattintva. Ne álljon szóba „ál ingatlanosokkal”. Irodánk mindenben a törvényi előírásoknak megfelelően végzi munkáját. A "pénzmosási" törvény értelmében ingatlanközvetítői megbízási szerződés kötésekor ellenőriznünk kell az ingatlan tulajdoni lapját és minden tulajdonostól, jogosulttól szükséges az aláírás, vagy meghatalmazás adása az ingatlan eladásához. 

Adatvédelemről...

Ingatlanirodánk rendelkezik a szükséges adatvédelmi engedélyekkel, megfelelünk az európai uniós adatvédelmi szabályzásnak (GDPR), tehát nálunk személyes adatai is biztonságban vannak. Adatvédelmi szabályzatunkat a weboldal alján találja meg.

 

Iroda: 2310 Szigetszentmiklós, Paptag u. 24. 1/5
IDŐPONT EGYEZTETÉS SZÜKSÉGES
Telefon: 06/20-422-2043, 06/20-445-1180
e-mail: iroda@szigetingatlan.hu

 

 

 Kapcsolat


Cím: 1098 Budapest, Lobogó utca 18.


e-mail: iroda@szigetingatlan.hu


Web: https://www.szigetingatlan.hu
Együtt, az Ön otthonáértMUNKATÁRSAINK


Fissi Krisztina
Fissi Krisztina
ügyvezető
📞
+36-20-445-

✉️
fissi.krisztina@

Ingatlan ajánlataim
Bemutatkozás
Madaras János
Madaras János
ingatlanközvetítő, értékbecslő
📞
+36-20-422-

✉️
iroda@

Ingatlan ajánlataim
Bemutatkozás
Egyszerű kapcsolati űrlap

Amennyiben kérdése merülne fel, küldje el elérhetőségét és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Az Ön neve*

Email cím*

Telefonszám*

Üzenet szövege

Küldés


Kedves {{ugyfelnev}}!


Köszönjük a https://www.szigetingatlan.hu weboldalon keresztül elküldött érdeklődését, melyet sikeresen regisztráltunk rendszerünkben.

Kollégánk hamarosan megkeresi Önt.


Türelmét addig is köszönjük!

Üdvözlettel,

Szigetingatlan - Ingatlanközvetítés, értékbecslés

Hiba történt!