SEGÍTÜNK AZ INGATLANKERESÉSBEN!

A Szigetingatlan által rögzített aktuális ingatlan keresési igények

Az alábbi oldalon az ingatlant kereső ügyfeleink igényeit tüntetjük fel, elősegítve az ingatlant keresők és ingatlant eladók igényeinek mielőbbi találkozását

Alábbiakban az általunk rögzített, aktuális ingatlant kereső ügyfeleink igényeit tesszük közzé azzal a céllal, hogy mielőbb párosítani tudjuk az igényeket és hozzájárulhassunk a mielőbbi sikeres ingatlan adásvételi szerződés létrejöttéhez. Amennyiben Önnek a lenti igények valamelyikének megfelelő ingatlana van, úgy kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlapon, vagy telefonon és egyedi, kedvező feltételek mellett segítünk a közvetítésben akár egy ügyfélre szóló megbízással is. 
Ha Önnek is van keresési igénye, nyugodtan jelezze az alábbi űrlap segítségével, vagy az oldal tetején látható e-mail címen!
Az ingatlant kereső igényeket közösségi média felületeinken is közzétesszük.

 

 

Emese keresési igénye:

Telket keresek az alábbi feltételekkel

Budapest vonzáskörzetében.( 10-15km)

 

-1 hektár vagy nagyobb méret.

-Tanya/lovarda kialakítására alkalmas legyen.

-Bekeríthető legyen.

-Villany bevezetésére alkalmas legyen.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Hajnalka keresési igénye:

Dunavarsányban, vagy onnan feljebb Bp. irányába, Szigetszentmiklóson, Halásztelken, Szigethalmon keresek ÖNÁLLÓ kis családi házat kis telekkel. Legalább 50 nm lakóterület, újszerű állapot. Kb. 500 nm telek teljesen ideális. Kb. 50 millió forintig. 

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

László keresési igénye:

Szigetszentmiklóson és környékén, Dunavarsány és környékén keresek kisebb alapterületű ingatlanokat, amelyek felújítandók. Azonnali átutalással fizetek.

 

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

 

 Egyszerű kapcsolati űrlap

Amennyiben a fenti igényeknek megfelelő ingatlannal rendelkezik, küldje el elérhetőségét és néhány plusz információt, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot! Köszönjük!

Az Ön neve*

Email cím*

Telefonszám*

Üzenet szövege

Küldés


Kedves {{ugyfelnev}}!


Köszönjük a www.szigetingatlan.hu weboldalon keresztül elküldött üzenetét, melyet sikeresen regisztráltunk rendszerünkben.

Madaras János ingatlan-tanácsadó és értékbecslő kollégánk hamarosan megkeresi Önt a +36/20-422-2043 telefonszámról.


Türelmét addig is köszönjük!

Üdvözlettel,

Szigetingatlan - Ingatlanközvetítés, értékbecslés

Hiba történt!