Együtt, az Ön otthonáért

Fissi Krisztina


Fissi Krisztina
ügyvezető
E-mail Írjon nekünk
Cím
1098 Budapest, Lobogó utca 18.
Ügyfél fogadás:  Ügyfélfogadás időpont egyeztetés alapján

Értékesítési területeim

Szigetszentmiklós és környéke

Magamról

Üdvözlöm!

Fissi Krisztina vagyok, a Szigetingatlan Ingatlaniroda társtulajdonosa, ügyvezetője.
Irodavezetőként dolgoztam 2013-ig, majd a munkahelyem megszűnése után helyezkedtem el a Szigetingatlan Ingatlanközvetítő Irodánál. Munkám során elsősorban az ügyfelek igényeinek felmérése és azok kiszolgálása az elsődleges feladatom. Számomra az ingatlaneladás kihívás és kaland is egyben, ahol az eladó és vevő közötti információs kapcsolatot teremtem meg jelenlétemmel. Munkám során naponta találkozom családokkal, akik rám bízzák otthonuk értékesítését, a megfelelő vevő kiválasztását, de az is gyakran előfordul,hogy új otthonukat is általam találják meg.

Minden egyes üzletkötés számomra emlékezetes és meghatározó, mind szakmailag mind emberileg. Sikeres üzletkötéseimről  referenciát kérek, melyeket olvashatnak a "referenciáink" menüpont alatt. Forduljon hozzám bizalommal és kérje segítségem ingatlanja értékesítésében, vagy új otthona megtalálásában. Ingatlanügyekkel kapcsolatos tanácsadásban is állok rendelkezésére.  

Ígérni nem fogok, azonban mindent megteszek, hogy Ön és kedves családja a legnagyobb megelégedéssel hagyja el ingatlanirodánkat.

 

Várom megtisztelő megkeresését.

Fissi Krisztina